Je Yomogi vhodný pre deti na dovolenke?
Ahojte užívali ste niekto preventívne pred dovolenkou yomogi ? Dávali ste to deťom ? Ďakujem za rady
Áno, pred aj počas dovolenky. Véd presne na to je to určené.
@katika1811 Vždy, keď cestujeme na dovolenku do krajín mimo Európy, berieme pár dní pred a aj počas nej yomogi.
Iné probiotiká,ale áno,užívame cca 5dni pred a potom počas dovolenky
Užívali sme ich teraz tiež, 5 dní pred dovolenkou a počas dovolenky. Pre deti som mala EnteromMax Travel od Dr. Max. Všetko bolo ok.
@katika1811 detom som davala teraz pted dovolenkou v egypte. Ja som nebrala nic. Nikomu nic nebolo
Užívali sme ich teraz tiež, 5 dní pred dovolenkou a počas dovolenky. Pre deti som mala EnteromMax Travel od Dr. Max. Všetko bolo ok.
@lusinkaj85 Predstav si, že kolegyni som odporúčala kúpiť yomogi, ale jej partnerovi v lekárni vnútili práve tento enterom ( všetci vieme, prečo - Dr. Max ) a pre💩 skoro celú dovolenku na Djerbe a pokračovali aj doma.
Potom veľmi ľutovala, že ho nešla kúpiť sama, nebola by sa dala ošuškať.
@lusinkaj85 Predstav si, že kolegyni som odporúčala kúpiť yomogi, ale jej partnerovi v lekárni vnútili práve tento enterom ( všetci vieme, prečo - Dr. Max ) a pre💩 skoro celú dovolenku na Djerbe a pokračovali aj doma.
Potom veľmi ľutovala, že ho nešla kúpiť sama, nebola by sa dala ošuškať.
@jaja20 my sme boli v Turecku a dávala som ho deťom 4r a 1,5r a nebol problém, a to som nerobila žiadne špeciálne opatrenia, okrem teda toho, že sme nepili vodu z vodovodu. Ale tak sú rôzne skúsenosti, ako na všetko. 🙂

Nie