Je zväčšená uzlina dôvodom na obavy?
Prosím vás,povedzte že je to len zväčšená uzlina 🙈 ja som z toho na prášky,zle som v noci spala,stále myslím či je to ok alebo nie.pred 2tyzdnami syna bolelo hrdlo,mal ho aj veľmi červené, opuchnuté mandle.po cca 4dnoch bol ok a predvčerom večer mi vraví,že vpredu na krku zboku cíti uzlinku.vcera mi už povedal že ho to bolí hlavne keď si to chytí a večer som urobila túto fotku.ja som hotová.
S mladším ideme na kontrolu k dr asi v piatok,podľa toho ako doberie ATB,ma angínu,tak chcem staršieho zobrať,nech mu to pozrie.
Pozrela som mu včera aj hrdlo a mandle má ešte trochu zväčšené a aj ten cípik sa dotýka jednej mandle.on vseobecne keď ochorie,tak hlavne na to hrdlo....jemu ale nikdy takto uzliny nebolo vidno😔😔

@domca90 nebojte to su len uzliny zvacsene kedze je tam nejaka infekcia. Moja 4 rocna mala take este vacsie raz povedala ze ju trosku boli hrdlo nic ine a mala streptokokovu anginu dostala atb a za dva dni bolo po uzline. Doktorka mi vzdy povie ze to su reaktivne uzliny ze aspon vidite ze funguje imunitny system
@domca90 to bude reaktívne zväčšená uzlina po chorobe 🙂
@domca90 je teraz nejaka viroza, tiez sme mali pripuchnute uzliny rad radom. Ak mu netlacia na dychacie cesty alebo nema problem s prehltanim, tak to staci sledovat.
Nic to nie je. Ma to z choroby. Trva aj mesiac kym opuchnute uzliny zmiznu, to mi povedala sama Dr.