icon

Je zväčšená uzlina dôvodom na obavy?

domca90
23. apr 2025

Prosím vás,povedzte že je to len zväčšená uzlina 🙈 ja som z toho na prášky,zle som v noci spala,stále myslím či je to ok alebo nie.pred 2tyzdnami syna bolelo hrdlo,mal ho aj veľmi červené, opuchnuté mandle.po cca 4dnoch bol ok a predvčerom večer mi vraví,že vpredu na krku zboku cíti uzlinku.vcera mi už povedal že ho to bolí hlavne keď si to chytí a večer som urobila túto fotku.ja som hotová.
S mladším ideme na kontrolu k dr asi v piatok,podľa toho ako doberie ATB,ma angínu,tak chcem staršieho zobrať,nech mu to pozrie.
Pozrela som mu včera aj hrdlo a mandle má ešte trochu zväčšené a aj ten cípik sa dotýka jednej mandle.on vseobecne keď ochorie,tak hlavne na to hrdlo....jemu ale nikdy takto uzliny nebolo vidno😔😔

Je zväčšená uzlina dôvodom na obavy?
rybkoava
Autor odpoveď zmazal
domca90
autor
23. apr 2025

@rybkoava dnes kúpim,dúfam že zaberie😔🙈 ďakujem
9r ma

rybkoava
23. apr 2025

@domca90 naša 12. Ak tak skúste dr. zavolať ja som našej dr. fotku poslala, aby vedela kde to má. Tiež jej to bolo vidno,vták ako Vašmu synovi.

masha123
23. apr 2025

@domca90 nebojte to su len uzliny zvacsene kedze je tam nejaka infekcia. Moja 4 rocna mala take este vacsie raz povedala ze ju trosku boli hrdlo nic ine a mala streptokokovu anginu dostala atb a za dva dni bolo po uzline. Doktorka mi vzdy povie ze to su reaktivne uzliny ze aspon vidite ze funguje imunitny system

luccija
23. apr 2025

@domca90 hlavne nech si to nechytá.Je to chorobou práveže tak majú uzliny reagovať, ale ukáž to lekarke

rybkoava
23. apr 2025

@rybkoava tak, nie vták 🙈

pseudomonas87
23. apr 2025

@domca90 to bude reaktívne zväčšená uzlina po chorobe 🙂

senta_sofia
24. apr 2025

@domca90 je teraz nejaka viroza, tiez sme mali pripuchnute uzliny rad radom. Ak mu netlacia na dychacie cesty alebo nema problem s prehltanim, tak to staci sledovat.

iwesska
24. apr 2025

Nic to nie je. Ma to z choroby. Trva aj mesiac kym opuchnute uzliny zmiznu, to mi povedala sama Dr.