icon

Je zvýšená teplota po kliešťovi príznak boreliózy?

15. júl 2025

Ahojte mamicky dcerka presne pred mesiacom mala kliesta.dneska ma zvysenu teplotu do 37,5 moze to byt priznak boleriozi?

bosorka5
15. júl 2025

A okrem teploty má ešte dáke iné príznaky? Mala v mieste kliešťa alebo niekde na tele fľak, fľaky?

bosorka5
15. júl 2025

A ešte jedna vec, ak chceš mať istotu, choď na odber krvi...inak ti nikto nepovie, či boreliózu má či nemá...

anavixy
15. júl 2025

Moze a nemusi, 37,5 je nic, moze byt prehriata. Ak bude mat aj zajtra, tak urcite je vhodne konzultovat s pediatrom a odobrat krv. Flaky mat nemusi, stacia nespecificke priznaky virozy.

autor
15. júl 2025
@bosorka5

A ešte jedna vec, ak chceš mať istotu, choď na odber krvi...inak ti nikto nepovie, či boreliózu má či nemá...

@bosorka5 nema ziadne ine priznaky len ze jej bolia koncatiny ale to je normalne ked ma 37,5

autor
15. júl 2025
@anavixy

Moze a nemusi, 37,5 je nic, moze byt prehriata. Ak bude mat aj zajtra, tak urcite je vhodne konzultovat s pediatrom a odobrat krv. Flaky mat nemusi, stacia nespecificke priznaky virozy.

@anavixy uvidim ze co bude v noci ked bude mat célú noc tak zajtra rano ideme na krv

bosorka5
15. júl 2025
@anonym_autor

@bosorka5 nema ziadne ine priznaky len ze jej bolia koncatiny ale to je normalne ked ma 37,5

@anonym_autor ako som písala, ak chceš mať istotu, radšej k dr., takto môžme všetci iba hádať...

dzulli1980
15. júl 2025

Tak bolesť končatín je jedným z príznakov ... kolegyňa momentálne rieši, jej syn mal koncom júna kliešťa, vybrali ho v podstate hneď, po cca 3 týždňoch mu to v mieste, kde ho mal, začalo červenieť a zväčšovať sa ... išla s ním na pohotovosť, hneď dostal ATB ... na krv pôjde až po cca mesiaci po ATB ... presne na toto ju Dr. upozorňovala, teplota, slabosť v nohách, rukách.

autor
15. júl 2025
@dzulli1980

Tak bolesť končatín je jedným z príznakov ... kolegyňa momentálne rieši, jej syn mal koncom júna kliešťa, vybrali ho v podstate hneď, po cca 3 týždňoch mu to v mieste, kde ho mal, začalo červenieť a zväčšovať sa ... išla s ním na pohotovosť, hneď dostal ATB ... na krv pôjde až po cca mesiaci po ATB ... presne na toto ju Dr. upozorňovala, teplota, slabosť v nohách, rukách.

@dzulli1980 dakujem zajtra ideme na krv

dzulli1980
15. júl 2025
@anonym_autor

@dzulli1980 dakujem zajtra ideme na krv

Pre istotu choď, povedz Dr., čo je vo veci, nie je to sranda ... taký malý tvor a hroznú šarapatu vie narobiť ... môže to byť len nejaká viróza, prehriatie, ale keď mala mesiac dozadu kliešťa, treba krv skontrolovať.
@anonym_autor

nikpa
15. júl 2025

@anonym_autor môže a nemusí to mat súvis ale určite ju zober v dohľadnej dobe na krv. Po mesiaci od prisatia sa už pozitivita ukáže.

vorkola
15. júl 2025

@anonym_autor Moze,radcej smer Mudr

autor
16. júl 2025

Dakujem za odpovede 😊boli sme rano brali jej krv v piatok budeme vediet vysledky