icon

Kakanie 1,5-mesačného bábätka

anitka100
12. aug 2022

Ahojte..mam 1,5 mesacne babo bola mesiac kojena teraz je na UM lenze akosi sa jej s toho zle kaka mali sme sunar HA ktorym dokrmovali este v porodnici stoho sa ale aj 3 dni nevedela vykakat tak sme boliˇi u detskej a ta nam predpisala iny sunar AR stoho sice kaka raz za den ale velmi huste lepkave kasovite davame medzi jedlom aj vodicku alebo cajik ale stale je ta stolica takato a tazko to z nej ide tak neviem ci treba ine mlieko zas alebo si nan len musi zvyknut ..vy co davate UM nemate takyto problem? Pripadne ake mliecko davate vy?

werony_n
12. aug 2022

@anitka100 ak je bábätko len na UM, nepotrebuje piť vodu ani čaj, to sa dáva až pri príkrmoch, ja by som sa asi pozrela po inom mliečku, my dávame dcérke doteraz Sunar premium a problém s kakaním nemala, tie HA a AR mlieka sú veľmi silné, naša malá Nutrilon HA a to bolo strašne, vkuse bolesti bruška a kolika, prešli sme na klasické a žiaden problém

marcellka32
12. aug 2022

@werony_n v tvojej odpovedi je jedna chyba a to, dieťa na um nemusí žiadnu vodu ani čaj....v horúčavách áno, kojene dieťa nemusí, lebo materské mlieko obsahuje viac vody ako Sunar

abet
12. aug 2022

@werony_n práveže dieťatko ktoré je na UM musí piť vodu alebo čaj deti ktoré sú kojene nemusia všetko dostávajú z materského mlieka 🙂
Môjho syna zapekalo z Baby Ha tak sme zmenili ale on strašne vracia tak sme prešli na Nutrilon AR. Tvoje dieťatko tiež vracia moc keď ma Sunar AR? Čo tak skúsiť inú značku AR možno ten Nutrilon alebo by som skúsila ten obyčajný. Treba proste skúšať mlieko ktore sadlo môjmu synovi nemusí zase tvojmu dieťatku

beata_k
12. aug 2022

6 tyzdnove dieta na UM nepotrebuje vodu ani caj. UM sa robi z vody...
Skus espumisan. Prdkanie a kakanie suvisia.

anitka100
autor
12. aug 2022

@abet mne tiez doktorka povedala ze mam davat vodu alebo cajik lebo UM dost vysusuje keby je na materskom tak netreba ..AR dala preto lebo z toho HA zapekalo a z mojho mliecka ked som ju kojila zas vsetko vyvracala zato tento AR ale ta stolica sa mi stale nezda Ok a vela ludi mi odporucilo obycajny oranzovy sunar v krabici ale neviem som na vazkach

anitka100
autor
12. aug 2022

@abet a tiez sa mi to AR zdalo dost huste ked som ho zarobila podla pomeru ako sa pise ze na 30ml jedna odmerka tak som zacala davat trosku menej toho prasku lebo sa jej to dost tazko aj cuckalo z flasky

abet
12. aug 2022

@anitka100 mne tiež to isté s tou vodou povedala doktorka 🙂 tak ja mu dávam od 1tyzdna harmančekovy čaj
Hej AR mlieko je husté preto aby sa udržalo v žalúdku tak som musela aj kúpiť väčší cumel na fľašu som kúpila až 3 aby to prešlo cez ňu 🙂
Tak skús aj obyčajný Sunar možno to bude lepšie

werony_n
12. aug 2022

@abet tiež som sa radila s lekárkou a bolo mi povedané, že čaj ani vodu nepotrebuje, iba v prípade hnaciek a možnej dehydratácie a nikdy s kakaním problém nemala, ale jasné že, každý robíme podľa seba