icon

Kam s použitým prádlom počas dovolenky

adka89bb
1. júl 2022

Ahojte, máte nejaký spôsob odkladania použitého prádla keď ste mimo domu, bez možnosti preprat a povesať pradlo?
Jasne ze mam svoje finty a spôsoby, ale tentokrát ide dcérka sama a na dlhšie, a viem ze bude mat cvrknute nohavičky (toto prosím neriešte, ide o zdravotný problém, nebudem sa k tomu vyjadrovať v tejto diskusii) no a ide o to ze bude na izbe s druhým dievčatkom, a nerada by som aby tam boli nejaké pachy

sivana09
1. júl 2022

@adka89bb plastove vrecko... Igelitka

sima1415
1. júl 2022

Ja používam tieto sáčky a poviem ti že zvládnu aj chlapove ponožky po dlhej túre :D

jaga18
1. júl 2022

Možno parfemovane vrecká z DM. Keď zabraňujú pachu z použitej plienky, tak by mohli fungovať aj na prádlo 😉

jaga18
1. júl 2022
oktoberka
2. júl 2022

@adka89bb aj bežné sáčky ti postacia. Pekne urobiť uzol a vydrží to,kým príde domov.

bavlnka92
2. júl 2022

ja vždy zbalím do vrecka alebo hociakej igelitky aby som mala oddelené špinavé prádlo od čistého ktoré sme nepoužili.

adka89bb
autor
2. júl 2022

Žienky ste super.... Bežne používam obyčajne, ale prerazaju, v izbe ich až tak necítiť, ale keď sú v batožine ci s inými vecami tak tam už to cítiť. A ešte keď by mali byť veľa kusov a v týchto teplotách.... Hruza
Ja zväčša preperiem a povesim, ale na to dcérka nebude mať moznosti
Sáčky na plienky ma vôbec nenapadli, ďakujem aj za konkrétne druhy....
Pôjdem dnes kupit
❤️❤️❤️❤️❤️❤️