Kam sa obrátiť s tráviacimi problémami dcérky?
dobrý deň idem sa sem k vám “vyplakať” mám istý problém veľa krát som sem na mk písala ..ale poďme k veci….16.11 bude mať malinká 5🌙 od malička sa mi nevedela sama vyprázniť a má problémy s bruškom vymenila som už 5 mliek a nakoniec nám pred cca mesiacom bola zistená lakt intolerancia.. dr nasadila mieko bolo sunar allergy lepšie bolo ale boli aj plače ale dalo sa to.. mala dostala plesne a od vtedy je problém zasa mala stále hnačkovala tak dr nasadila stravu dokonca spravila aj jedalniček povedala ze sa to upraví držíme sa presne podľa neho a aj tak sa nič neupravilo už sa cítim naozaj zle už aj keď chodím k dr normalne si uz o mne hovoria ze som neschopna a uz si to myslim aj ja uz nevladzem popravde 🥺prosím vás kam sa obrátiť s týmto problémom? kam a na aké vyšetrenie by som mala malu dať? dakujem krásne🥺
Este by ma zaujimalo aku stravu dr nasadila? Aky jedalnicek spravila???...a co za plesne malo dieta? Kde? V ustach? V stolici?
Pani doktorka sa tomu asi velmi nerozumie,inak by vam nenariadila to co si pisala.zavolaj na gastro,povedz ze vam odmietli dat vymenny listok,od obvodnej vezmi kartu(mali by tam byt zalozene vysledky z tych testov co vam robila) a s tym chod na gastro.
@simona92101 prosím vás a ak vezmem kartu nemôžu ma z tej anbulancie jednoducho “vyhodit”
Preco by vas mali vyhodit?idete na odborne vysetrenie,potrebujete kartu a hotovo

Preco ste prestali dojcit?
@elizita pri ochoreniach ako Hirsprungova choroba alebo cysticka fibroza byva oneskoreny odchod smolky.