icon

Kam sa obrátiť s tráviacimi problémami dcérky?

1. nov 2023

dobrý deň idem sa sem k vám “vyplakať” mám istý problém veľa krát som sem na mk písala ..ale poďme k veci….16.11 bude mať malinká 5🌙 od malička sa mi nevedela sama vyprázniť a má problémy s bruškom vymenila som už 5 mliek a nakoniec nám pred cca mesiacom bola zistená lakt intolerancia.. dr nasadila mieko bolo sunar allergy lepšie bolo ale boli aj plače ale dalo sa to.. mala dostala plesne a od vtedy je problém zasa mala stále hnačkovala tak dr nasadila stravu dokonca spravila aj jedalniček povedala ze sa to upraví držíme sa presne podľa neho a aj tak sa nič neupravilo už sa cítim naozaj zle už aj keď chodím k dr normalne si uz o mne hovoria ze som neschopna a uz si to myslim aj ja uz nevladzem popravde 🥺prosím vás kam sa obrátiť s týmto problémom? kam a na aké vyšetrenie by som mala malu dať? dakujem krásne🥺

Strana
z2
zenazaba
2. nov 2023

Preco ste prestali dojcit?
@elizita pri ochoreniach ako Hirsprungova choroba alebo cysticka fibroza byva oneskoreny odchod smolky.

zenazaba
2. nov 2023

Este by ma zaujimalo aku stravu dr nasadila? Aky jedalnicek spravila???...a co za plesne malo dieta? Kde? V ustach? V stolici?

simona92101
3. nov 2023

Pani doktorka sa tomu asi velmi nerozumie,inak by vam nenariadila to co si pisala.zavolaj na gastro,povedz ze vam odmietli dat vymenny listok,od obvodnej vezmi kartu(mali by tam byt zalozene vysledky z tych testov co vam robila) a s tym chod na gastro.

elizita
4. nov 2023

@zenazaba cysticka fibroza sa zisťuje už v pôrodnici.. to druhé netuším čo je

zenazaba
4. nov 2023

@elizita negativny novorodenecky skrining cysticku fibrozu nevylucuje.

elizita
4. nov 2023

@zenazaba načo sa potom robí?

zenazaba
4. nov 2023

@elizita cim skor sa CF zachyti, tym je prognoza pre dieta lepsia. U isteho percenta deti sa vsak moze diagnostikovat CF aj v neskorsom veku,aj ked novorodenecky skrining bol negativny.

autor
8. nov 2023

@simona92101 prosím vás a ak vezmem kartu nemôžu ma z tej anbulancie jednoducho “vyhodit”

simona92101
8. nov 2023

Preco by vas mali vyhodit?idete na odborne vysetrenie,potrebujete kartu a hotovo

Strana
z2