icon

Karpinky v očkách 15 mesačného chlapca

baronka222
11. nov 2012

Dobrý deň prajem,
mam 15 mesačného chlapca dnes sa mu začali veľmi tvoriť karpinky v očkách. Myslela som ,ze to je len reakcia na vietor, ale už sme dlho vo vnútri a ma toho vela v oboch ockach. Viete mi poradiť ako sa toho zbaviť? bolestivé ich asi nemá -nebadám.Len dufam ze to nebude zapal.
dakujem 😉

zigzag
11. nov 2012

ked kojis , tak materskym mieckom mu vyplachuj ocka par x denne..

portret7
11. nov 2012

nam predpisal lekar na to kvapky, neviem, ako sa volali...mala som ale pocit, ze nezaberaju a stav este zhorsuju. potom som sa tu na koniku docitala, ze to treba nechat tak, samo prejde. aj tak bolo. trvalo to asi 3 tyzdne. maly bol spokojny, tiez ho to nebolelo.

baronka222
autor
11. nov 2012

nekojim uz dlho ale dakujem tak uvidime vydrzime snad to prejde

janinah
11. nov 2012

pokvapkaj OphtalmoSeptonexom z lekárne,to je dezinfekcia,mat. mlieko je mlieko ako každé iné a teda kysne a dávať ho do oka je babská rada,platilo to voľakedy,keď neboli lieky poruke a mat.mlieko je sterilné tak sa kvapkalo 😉

zigzag
Odpoveď bola odstránená
xlucia
11. nov 2012

@baronka222 kup si ocu flash v lekarni. ten mozu aj malicke deti a dobre zabera aj na takeho karpinky

janinah
11. nov 2012

@zigzag robím na očnom mimochodom,tak nebudem radiť mlieko do oka kvapkať ako pred 100 rokmi,ty si kvapkaj čo chceš,ja radím najlepšie ako viem

zigzag
12. nov 2012

@janinah a co tam robis upratovacku ????? rad ako chces, este aj normalna lekarka ti povie ze najlepsie na zapalene ocko je materske mlieko, samozrejma za predpokladu,ze nepotebuje splnit plan v predpisovani receptov pre farmakofirmy, enzymi, ktore obsahuje materske mieko, rozpustaju bunkove steny va bakteriach, ktore su povodcami zapalu, tak fakt neviem o com tu stale tocis, ze materska miecko nepomoze, ja som svojemu davala,ked chytil prievan a preslo to ta 2 dni, a nepotreboval niake dezinfekcie z lekarne co vysusaju rohovnku, MM je bez vedlajsich ucinkov , nie ako neake kvapky z lekarne 😉

janinah
12. nov 2012

@zigzag škoda na teba reagovať,kto toto číta,tak si sám urobí názor....

zigzag
12. nov 2012

@janinah presne tak, kazdy si urobi nazor... ci chce do svojho dietat pchat chemiu od sameho zaciatku, hoci to nie je potrebne 😉