icon

Kašeľ u 14-mesačného dieťaťa

soffy14
Včera o 22:45

Dobry vecer prajem , moja 14 mesacna dcera pokasliava , nema ani sople ani horucky proste nic , boli sme u doktora bola predtym prechladena brala sirup ktory nam doktor vypisal povedal ze vsetko je v poriadku boli sme u neho pred 2 tyzdnami , no dcera cez den zakasle aj vecer ked spinka , bojim sa , k doktorovi pojdeme po novom roku , mala ste niektora takuto skusenost ? Dakujem.

anonym_2b22d5
Včera o 23:28

Kasel moze trvat aj mesiac po chorobe pokial uplne odozneje.

antonka
Dnes o 12:37

Takýto kašeľ nám zmierňuje Tymianový krémik na hruď, a potom pred spaním aj počas dňa namáčame nôžky v teplej vode s olejčekom na uľahčenie dýchania. Ak už dieťatko obsedi na mieste samozrejme.😁 Ale po chorobe sa kašeľ môže držať dlho.

mimer
Dnes o 12:58

No tak tiez som si myslela u dcery (3.5r) ze.to je kasel po chorobe ale uz v noci to bolo horsie a horsie tak som s nou sla k dr,vzala krv -inak tiez ine priznaky neboli len ten kasel a vysli jej chlamydie a dostala atb na 14dni. Nieosm z tych co chodi k dr s kaslom a soplom,skor vtedy ked uz ozaj sa mi nieco nezda a v tomto pripade som zase mala pravdu a dala na svoju intuiciu. Ona si to ale dost pravdepodobne doniesla zo skolky,zial ..

majlo1234
Dnes o 13:53

Moje deti od septembra kaslu viac alebo menej. Teraz je klud klop klop, ale akonahle sa syn vrati do skolky, pojdeme zas.