Kašeľ u 14-mesačného dieťaťa
Dobry vecer prajem , moja 14 mesacna dcera pokasliava , nema ani sople ani horucky proste nic , boli sme u doktora bola predtym prechladena brala sirup ktory nam doktor vypisal povedal ze vsetko je v poriadku boli sme u neho pred 2 tyzdnami , no dcera cez den zakasle aj vecer ked spinka , bojim sa , k doktorovi pojdeme po novom roku , mala ste niektora takuto skusenost ? Dakujem.
Takýto kašeľ nám zmierňuje Tymianový krémik na hruď, a potom pred spaním aj počas dňa namáčame nôžky v teplej vode s olejčekom na uľahčenie dýchania. Ak už dieťatko obsedi na mieste samozrejme.😁 Ale po chorobe sa kašeľ môže držať dlho.
No tak tiez som si myslela u dcery (3.5r) ze.to je kasel po chorobe ale uz v noci to bolo horsie a horsie tak som s nou sla k dr,vzala krv -inak tiez ine priznaky neboli len ten kasel a vysli jej chlamydie a dostala atb na 14dni. Nieosm z tych co chodi k dr s kaslom a soplom,skor vtedy ked uz ozaj sa mi nieco nezda a v tomto pripade som zase mala pravdu a dala na svoju intuiciu. Ona si to ale dost pravdepodobne doniesla zo skolky,zial ..
Moje deti od septembra kaslu viac alebo menej. Teraz je klud klop klop, ale akonahle sa syn vrati do skolky, pojdeme zas.

Kasel moze trvat aj mesiac po chorobe pokial uplne odozneje.