icon

Kašľanie trojročnej dcéry

26. dec 2021

Ahojte mamičky neviete čo to môže byť ? Mam 3 ročnú dcéru, nie je chorá, má čísté dýchanie ale stáva sa, že ak behá alebo vystrája tak sa veľmi rozkašle a nevie sa akoby ukľudniť s tým kašlaním. Minule sa mi zobudila o tretej ráno a zasa veľmi kašlala a z toho aj vracala. Môžu to byť hlieny alebo niečo vážnejšie? Pri lekárke na preventívke sme boli 3 týždne do zadu. Inač dýchanie ma čisté ale nosík ma niekedy v noci upchatý aj po vyfukaní. Bojím sa či to nie je niečo vážne...

babajaga
26. dec 2021

alergia,skocte k alergologovi,moj maly to mal ked zacal laskovat,nestacil s dychom,nafasoval spreje a bolo uz dobre.

lucia147852
26. dec 2021

Alergia/začínajúca astma

autor
26. dec 2021

@lucia147852 až astma by to mohla byť ???

autor
26. dec 2021

@babajaga a už malý nepoužíva nič?

jakubrianka
26. dec 2021

Ak má z kašel z alergue, a potvrdia vám alergény, treba, sa im vyhýbať a vtedy sa to zvykne upraviť. My sme toto mali, keď syn začal loziť. Na akwrgológii nám tiež dala sprej, ale ten sme nakoniec nevyužili, lebo sa nám podarilo zistiť čo mu nerobí dobre a vylúčili sme zo stravy. Treba si všímať kedy kašle... či napríklad viac v ľahu- vtedy býva z refluxu často. Inak potom aj chudokrvnosť spôsobuje že sa dieťa zadýcha a rozkašle. Ja by som hlavne navštívila dr nech vylúči nejaké zápaly priedušiek a potobila vyšetrenia.

autor
26. dec 2021

@jakubrianka No my to máme v podstate asi 2 týždne ale nie stále ale posledné 4 dni začala kašlať každý deň ja som tiež myslela či to nie je reflux, a aj ma napadlo či soplíky jej nezatekajú. Ale vačšinou sa rozkašle ak behá alebo sa rehoce a keď vystrája. Jasné že ak to neprejde tak po sviatkoch zájdeme k lekárke.

autor
26. dec 2021

@jakubrianka A ďakujem 🙂

jakubrianka
Autor odpoveď zmazal
babajaga
26. dec 2021

Už len keď je chory,vyrástol z too

jakubrianka
27. dec 2021

Nepiekla si niečo na Vianoce čo ochutnávsla už 2 tt? Škorica, orechy, kakao.. a keď je silmá alergia, nemusela ani papať, stačil jej kontakt s vami čo ste piekli, jedli...Alebo nekúpila si niejaký nový nábytok? Nemáte nového domáceho miláčika?