icon

Kde kúpim čučoriedkový sirup Narosan?

davidko7
7. okt 2012

Ahojte,viete mi poradiť,kde by som ho zohnala?Nenašla som internetový predaj...

maca283
26. nov 2014

Ak niekto nieco potrebuje ozvite sa rada poradim pomozem a poprípade objednám

maca283
26. nov 2014

Ak niekto nieco potrebuje ozvite sa rada poradim pomozem a poprípade objednám

zuzzka1
26. nov 2014

@kukucka1979 , @betka22betka , @martina1305 , @aleka , @mimi21mimi , @maca283 , @koby , @petra_j_
som z Bratislavy, viete mi niekto ponúknuť lepšiu ako katalógovú cenu?

kukucka1979
27. nov 2014

@zuzzka1 Ja nie, je mi luto...

zuzzka1
27. nov 2014

@kukucka1979 ďakujem, už máme

maca283
8. dec 2014

Budem robit koncom tyzdna posednú objednávku do vianoc

dada475
19. dec 2014

Ahojte, rada pomôžem, poradím, prípadne objednám mamičkám produkty JUST a NAHRIN. Oblasť KOŠICE. Určite neoľutujete!

lucida11
28. dec 2014

Dobrý večer! Uvažujem nad kupou vyrobkov Just a potrebovala by som poradit, prip.objednat za trosku vylepsenu cenu ako je ta katalogova 🙂 Vie mi niekto pomoct? Vopred dakujem!

wewetko
3. jan 2015

@aleka ahoj este pracujete s just? Pozeram ze ste z mojho okolia, chcela by som poradit;) dakujeeeem

aleka
3. jan 2015

@wewetko ano robim napisem ss

allexis
11. feb 2015

Ahojte ja som si akurát objednala tento čučoriedkový sirup predtým som môjmu malému dávala echinaceu a som bola veľmiii spokojná tiež používam eukasol, tymianový krém moja sestra je poradkyňou ak by ste niekto chcel poradiť alebo objednať rada pomôže okolie P.B

dominikamiklosova
10. mar 2015

Mala by som zaujem o narosan... vie mi niekto pomoct?? A za aku cenu?? Som z Ba...
dakujem

spirit16
11. mar 2015

@dominikamiklosova Ahoj Dominka, mam Narosan a pracujem v BA, ak ho este potrebujes, tak mi daj vediet.
Cena je 42,60 EUR.

spirit16
11. mar 2015

@dominikamiklosova
Teraz ma napadlo, ze automaticky som hovorila o Cucoriedkovom Narosane, ale Narosanov je viac. Aky vlastne potrebujes a preco?

pandora2013
12. mar 2015

Dobrý deň, plánujem si objednať viac výrobkov z Justu, napíšte mi prosím do správy, akú zľavu mi viete poskytnúť, mám záujem o tú najvyššiu, viem koľko to je, a chcem pravidelne objednávať. Výrobky už teraz odoberám pravidelne a viem že sú mamičky, ktorý nenaplnia objednávku každý mesiac a prichádzajú potom o svoju zľavu. Viem, že zľavu nemôžete len tak dávať, preto mi prosím píšte súkromnú správu. Ďakujem.

dominikamiklosova
12. mar 2015

@spirit16 synovi (8m) zistili tazku sideropenicku anemiu a o narosane som sa citala ze pomaha...

spirit16
13. mar 2015

@pandora2013
Ak pravidelne objednavas a chces najvyssiu zlavu, tak sa zaregistruj 🙂

spirit16
13. mar 2015

@dominikamiklosova - Narosan vie skutocne pomoct pri nedostatku zeleza. Mame to potvrdene aj krvnymi testami. Osobne mam kamartku, ktora dlhsiu dobu nedostatok zeleza u syna riesila klasickymi pripravkami predpisanymi od doktora. Potom skusila Narosan. Uz po jednej flasi zelezo vyskocilo o dvakrat vyssiu hodnotu, nez pri pouzivani klasickych pripravkov. Vyhoda je ze pri takom malom dietati, vam jedna 500ml flasa vydrzi pomerne dlho, lebo davky su male.

rumcajzik
16. mar 2015

Ahojte, prosim u koho si mozem objednat cucoriedkovy narosan? Som z bratislavy. Dcere (17m) zistili malo zeleza. Dostala predpisany maltofer, ale najprv by som to rada skusila riesit touto cestou

spirit16
16. mar 2015

@rumcajzik - uz som Ti odpisala na sukromnu spravu

betka22betka
22. mar 2015

@davidko7 rada objednam, , byvam nedaleko od Vas

anjelik007
8. máj 2015

objednáva niekto narosan z kolia za?

ajana1
8. máj 2015

@zuzulka81 na stranke sa pise ze obsahuje vitamin A. ak si tehotna tak by si sa mala tomuto vitamin z dialky vyhybat. Inak mne v nemocnici v HOlandsku Rovno povedali ze vsetky tie vitaminy pre tehotne su hovadiny a nemam ich uzivat nakolko ich rovno vycikam.

pandora2013
8. máj 2015

Kto potrebujete Narosan cucoriedkovy (alebo cokolvek z Justu) objednat, napiste mi, viem Vam tie vyrobky na moje naklady potom poslat aj postou... cena za Narosan cucoriedkovy 500 ml je 44,70€......posielam link, precitajte si vsetko co potrebujete, tych sirupov je viac druhov a naozaj pomahaju...citajte na forach.
www.justnahrin.sk/produktove-rady/vitaminove-si...

ellenie
23. máj 2015

Ahoj, mala by som zaujem o narosan cucoriedkovy, dcera trpi anemiou, narodila sa predcasne, mame 3 mesiace, korigovane este len 5 tyzdnov. Mozu ho aj take male deti? A este otazocka, zijeme v cechach, dal by sa zohnat aj tu?

spirit16
23. máj 2015

@ellenie
poslala som Ti sukromnu spravu

anulienka_nr
8. jún 2015

Ahojte, Narosan čučoriedkový-NR a okolie, čo najrýchlejšie.Ďakujem za správu.

spirit16
8. jún 2015

@anulienka_nr

poslala som sukromnu spravu 🙂

labulle26
21. júl 2015

Ahoj, prosím Vás, veľmi by som potrebovala objednať Narosan čučoriedkový sirup- vie mi niekto pomôcť? Momentálne žijem v BA.
Ďakujem

spirit16
23. júl 2015

@labulle26
poslala som osobnu spravu