Kde kúpim čučoriedkový sirup Narosan?
Ahojte,viete mi poradiť,kde by som ho zohnala?Nenašla som internetový predaj...
Ak niekto nieco potrebuje ozvite sa rada poradim pomozem a poprípade objednám
@kukucka1979 , @betka22betka , @martina1305 , @aleka , @mimi21mimi , @maca283 , @koby , @petra_j_
som z Bratislavy, viete mi niekto ponúknuť lepšiu ako katalógovú cenu?
@zuzzka1 Ja nie, je mi luto...
@kukucka1979 ďakujem, už máme
Budem robit koncom tyzdna posednú objednávku do vianoc
Ahojte, rada pomôžem, poradím, prípadne objednám mamičkám produkty JUST a NAHRIN. Oblasť KOŠICE. Určite neoľutujete!
Dobrý večer! Uvažujem nad kupou vyrobkov Just a potrebovala by som poradit, prip.objednat za trosku vylepsenu cenu ako je ta katalogova 🙂 Vie mi niekto pomoct? Vopred dakujem!
Ahojte ja som si akurát objednala tento čučoriedkový sirup predtým som môjmu malému dávala echinaceu a som bola veľmiii spokojná tiež používam eukasol, tymianový krém moja sestra je poradkyňou ak by ste niekto chcel poradiť alebo objednať rada pomôže okolie P.B
Mala by som zaujem o narosan... vie mi niekto pomoct?? A za aku cenu?? Som z Ba...
dakujem
@dominikamiklosova Ahoj Dominka, mam Narosan a pracujem v BA, ak ho este potrebujes, tak mi daj vediet.
Cena je 42,60 EUR.
@dominikamiklosova
Teraz ma napadlo, ze automaticky som hovorila o Cucoriedkovom Narosane, ale Narosanov je viac. Aky vlastne potrebujes a preco?
Dobrý deň, plánujem si objednať viac výrobkov z Justu, napíšte mi prosím do správy, akú zľavu mi viete poskytnúť, mám záujem o tú najvyššiu, viem koľko to je, a chcem pravidelne objednávať. Výrobky už teraz odoberám pravidelne a viem že sú mamičky, ktorý nenaplnia objednávku každý mesiac a prichádzajú potom o svoju zľavu. Viem, že zľavu nemôžete len tak dávať, preto mi prosím píšte súkromnú správu. Ďakujem.
@spirit16 synovi (8m) zistili tazku sideropenicku anemiu a o narosane som sa citala ze pomaha...
@pandora2013
Ak pravidelne objednavas a chces najvyssiu zlavu, tak sa zaregistruj 🙂
@dominikamiklosova - Narosan vie skutocne pomoct pri nedostatku zeleza. Mame to potvrdene aj krvnymi testami. Osobne mam kamartku, ktora dlhsiu dobu nedostatok zeleza u syna riesila klasickymi pripravkami predpisanymi od doktora. Potom skusila Narosan. Uz po jednej flasi zelezo vyskocilo o dvakrat vyssiu hodnotu, nez pri pouzivani klasickych pripravkov. Vyhoda je ze pri takom malom dietati, vam jedna 500ml flasa vydrzi pomerne dlho, lebo davky su male.
Ahojte, prosim u koho si mozem objednat cucoriedkovy narosan? Som z bratislavy. Dcere (17m) zistili malo zeleza. Dostala predpisany maltofer, ale najprv by som to rada skusila riesit touto cestou
@davidko7 rada objednam, , byvam nedaleko od Vas
objednáva niekto narosan z kolia za?
Kto potrebujete Narosan cucoriedkovy (alebo cokolvek z Justu) objednat, napiste mi, viem Vam tie vyrobky na moje naklady potom poslat aj postou... cena za Narosan cucoriedkovy 500 ml je 44,70€......posielam link, precitajte si vsetko co potrebujete, tych sirupov je viac druhov a naozaj pomahaju...citajte na forach.
www.justnahrin.sk/produktove-rady/vitaminove-si...
Ahoj, mala by som zaujem o narosan cucoriedkovy, dcera trpi anemiou, narodila sa predcasne, mame 3 mesiace, korigovane este len 5 tyzdnov. Mozu ho aj take male deti? A este otazocka, zijeme v cechach, dal by sa zohnat aj tu?
Ahojte, Narosan čučoriedkový-NR a okolie, čo najrýchlejšie.Ďakujem za správu.
poslala som sukromnu spravu 🙂
Ahoj, prosím Vás, veľmi by som potrebovala objednať Narosan čučoriedkový sirup- vie mi niekto pomôcť? Momentálne žijem v BA.
Ďakujem

Ak niekto nieco potrebuje ozvite sa rada poradim pomozem a poprípade objednám