Kde kúpim Rectolet?
😔 kde zohnat rectolet čapíky? nikde ich nieto?
ano ten nemaju,musim sa opravit
Nikde ? Tak skuste nech vam da lekarka predpis a objednat v lekarni 🙂
ze to sťahuju z obehu a neviem z akeho dovodu
To dufam nie , lebo to je nasa prva pomoc. Spytam sa na to vo stvrtok doktorky. A neponukli vam nejaku nahradu , resp.nieco podobne?
su tabletky no tie nezaberaju hned,v prípade 1 pomoci a nieje ucinna nahrada
@linda276 my ich vzdy pouzivame pri zapale priedusiek..a to syn byva casto chory..nas pediater vyuziva tuto formu liecenia a nedava ATB.. Viem,ze rectodelt ️️sa dava pri zachvatoch,laryngititu...no ak ho stiahnu z obehu,neviem aku dalsiu volbu bude mat nas Pediater.Mam ESte par ks v chladnicke.
Dobry den prajem.rectodelt sa uz veru neda nikde kupit a to som uz skusala aj 10 lekarni.aj mi to mame ako prvu pomoc.davali nam nahradu prednison ale ten zabera az za taku hodinku.a mojho samka ked to chyti tak je to v priebehu 15 min.tak ze sa uz dusi.ale dnes sme konecne od nasej pani doktorky ktora nam poobvolavala lekarne prisli k receptu ktory nam spravia v lekarni.je to hydrokortison ten nam podali naposledy v nemocnici ked uz bolo naozaj zle.takze predsa je nahrada.
Moja berie hydrokortizon a ako prvú pomoc ma rectodelt , ktorý prestali vyrábať, ale vraj je nejaká veľmi podobná náhrada na predaj .... 🙂
Darujem rectodelt 100 mg balenie (4 cipky). Exp. do 01/2017
@andrejta mám doma dva kusy ale:myslím že o týždeň končí exp.
Ahojte, ano, je dlhohoby vypadok, nikto nevie povedat preco. Mozno by ho niekde vedeli "namiesat"- vyrobit capiky ako magistraliter, skuste zobrat letacik z originalu do lekarne kde magistraliter bezne robia a spytat sa ci by nevedeli a nech napisu co by presne do toho slo a v akom mnozstve a s tymto zajst k pediatrovi nech napise recept. Viem ze je to narocne ale mozno by to takto slo.
Ak by sa to niektorej podarilo, alebo aj nejakym inym sposobom prosim napiste, nech potom aj ine maminy vedia ako na to. Pripadne aj napisat presne ten rozpis z receptu, potom by sme s tym zbehli k doktorom nech nam to takto napisu. Aj ja by som ho do buducna chcela mat doma, mam malinku babiku, ktovie co nas caka. Dakujem.
Ahojte mamicky..ano prestal sa k nam dovazat..aj moj syn ho pouzival ako prvu pomoc pri vysokych teplotach..a teraz? Uz 2 den sa trapime s vysokymi teplotami.. co by nam pomohlo okrem Nurofenovych cipkov? Viete poradit? Vdaka
Ja môžem posunúť 2 čípky rectodelt s expiráciou 9/2016.
@luciferkax dakujem, ja som chcela len do foroty, nepotrebujem to akutne
@emita dobrý den mate ešte čípky? dakujem
@tatarkova24 mám
@emita a ste ochotna mi to predat?
@tatarkova24 kľudne posuniem za poštovné, napíšte mi adresu do IP
@emita poslane 🙂
Dobrý deň, v prípade, že stále zháňate tieto čípky, viem, že v Bratislave- v Rači v zdravotnom stredisku ich robia. A dokonca aj slabšie pre malé detičky a silnejšie pre staršie. Samozrejme by Vám ich mal pediater napísať na recept, no majú ich tam aj skladom, takže nemusíte ani čakať. Pre prípad potreby dávam aj ich telefónne číslo, kto potrebuje: 02/44887308
@stavar Dik za info. A nevies prosim Ta kedze je to robene v lekarni aku maju potom expiraciu? Lebo ja by som ich chcela len do zasoby pre pripad potreby a ak vydrzia len mesiac tak neviem. Dakujem.
@maminecka2 ja ich mam tiez v chladnicke uz vyse 2 mesiacoch a nemam napisane ze by mali expiraciu takze neviem o tom ze do mesiaca!! a robia ich napr. aj v senkviciach v lekarni na pockanie t.j. maju ich tam pripravene uz asi tiez @andrejta
@kacena4 Dik

Myslite rectodelt ? V lekarni ich nemaju ? 🙂