Kde kúpim slezový krém na predkožku od Justu?
Prosím viete kde sa dá zohnať slezovy krém, na predkozku od Justu má ju dosť zlepenu dr chce pretiahnuť ale ja s tým nesúhlasím .
Ani nám táto z just vôbec nepomohla.
@marienka12345 môjmu malému pomohla masť na predpis od obvodnej dr. TRIAMCINOLON
Mne pomohla pri všetkých troch chlapcoch 😊, poslala som vám správu
Ani nám táto z just vôbec nepomohla.
@anonym_e35f36 myslíte si že pritiahnutie nasilu je v poriadku dosť sa toho bojím aby mali nemal nejaké depresie s toho
@marienka12345 môjmu malému pomohla masť na predpis od obvodnej dr. TRIAMCINOLON
@lia2022 mi ju máme ale nejako nám nepomohla tri týždne sme ju používali ,koľko ste ju dávali vy a za koľko vám pomohla
@lia2022 mi ju máme ale nejako nám nepomohla tri týždne sme ju používali ,koľko ste ju dávali vy a za koľko vám pomohla
@marienka12345 jasné že preťahovanie predkožky nasilu nie je v poriadku. Veď k tomu lekárovi nemusíš, ja som vyhodila dve odporúčania. Koľko má, desať, že je to také urgentné?
@marienka12345 jasné že preťahovanie predkožky nasilu nie je v poriadku. Veď k tomu lekárovi nemusíš, ja som vyhodila dve odporúčania. Koľko má, desať, že je to také urgentné?
@anonym_f2ea68 raz mal zápal ale nič hrozne možno to ani nebol zápal, len ta smegma mu vitekala a trošku ho to pálilo tak preto ,že vraj sa mu uz bude stále robiť zápal 🫤
@anonym_f2ea68 raz mal zápal ale nič hrozne možno to ani nebol zápal, len ta smegma mu vitekala a trošku ho to pálilo tak preto ,že vraj sa mu uz bude stále robiť zápal 🫤
@marienka12345 4 roky má .
@marienka12345 a nebola by lepšia obriezka? Bolo by hneď po probléme.
@anonym_e35f36 myslíte si že pritiahnutie nasilu je v poriadku dosť sa toho bojím aby mali nemal nejaké depresie s toho
@marienka12345 môjmu to museli žiaľ, lebo sme skončili na urológii so zápalom. Mal 4,5 roka, zvládol to veľmi dobre, ja som bola viac vystresovaná ako on. Oboznámili sme ho s tým, čo mu budú robiť, aj s tým, že to bude nepríjemné, ale dr sa bude ponáhľať, nech je to čo najskôr hotové a mal sľúbenú odmenu. Veľmi ťažko som s tým súhlasila, ale nechcela som robiť hystericku mater, keďže pracujem v tej istej klinike 🙈
@marienka12345 my sme davali tuším tak že tyžden sme používali, týžden pauza..kedže je to kortikoidna masť tak by sa mala tak, že pár dní dávat po sprche a tolko dni kolko sa pouzivala potom pauza. Jemu to zabralo dosť rýchlo zhruba do 2-3týždnov.

@marienka12345 nám mastička z justu nepomohla. Používame pinďa masť z lekárne