icon

Keď sa syn poriadne napapá, tak ho musím nechať 30 minút v stoličke. Inak sa pozvracia

marika_valarikova
1. júl 2020

Ahojte maminky,poradte mi...moj syn ma divny zaludok....ked nieco zje a naje sa poriadne,musim ho nechat cca pol hodinky v jedal.stolicke...pretoze ked ho vyberiem ho natiahne a vygrcia mi to...a cela snaha je fuc..pretoze moj syn nie je moc velky jedak...poradte mi ci ste sa s niecim takym stretli a co vam pomohlo. Dakujem velmi pekne 😊😊 za odpovede

manost
1. júl 2020

@marika_valarikova ahoj ja by som to na tvojom mieste riešila cez doktorku ono dosť záleží či má váhu akú by na svoj vek mal mať. Môže to byť daka porucha

simona92101
1. júl 2020

@marika_valarikova treba sa objednat na gastro vysetrenie,urcite to nie je ok.

marika_valarikova
autor
1. júl 2020

@simona92101 manzel mal heliobaktera,bojim sa aby ho aj on nemal...manzelovi pomohly ant...musim ist stym k dr...

deedol
1. júl 2020

nepises vek, ale nema reflux?

marika_valarikova
autor
2. júl 2020

@manost dakujem uz som to snou konzultovala a povedala ze mu noc nie je,ze mu to nemuselo len sadnut...ze je taky aku rat,nieje ani chydi ale ani tlsty

marika_valarikova
autor
2. júl 2020

@deedol 20 mesiacov...

h2
2. júl 2020

@marika_valarikova Len mi tak napadlo, neskúšala si mu dávať jesť menej a častejšie? Keď píšeš, že sa mu to deje, len keď sa naje poriadne...

manost
2. júl 2020

@marika_valarikova tak to je dobre

marika_valarikova
autor
2. júl 2020

@h2 veru skusala som to 🙈 len dakedy sa to neda znaknut....ale napr.dnes mi to islo