Keď sa syn poriadne napapá, tak ho musím nechať 30 minút v stoličke. Inak sa pozvracia
Ahojte maminky,poradte mi...moj syn ma divny zaludok....ked nieco zje a naje sa poriadne,musim ho nechat cca pol hodinky v jedal.stolicke...pretoze ked ho vyberiem ho natiahne a vygrcia mi to...a cela snaha je fuc..pretoze moj syn nie je moc velky jedak...poradte mi ci ste sa s niecim takym stretli a co vam pomohlo. Dakujem velmi pekne 😊😊 za odpovede
@marika_valarikova treba sa objednat na gastro vysetrenie,urcite to nie je ok.
@simona92101 manzel mal heliobaktera,bojim sa aby ho aj on nemal...manzelovi pomohly ant...musim ist stym k dr...
nepises vek, ale nema reflux?
@manost dakujem uz som to snou konzultovala a povedala ze mu noc nie je,ze mu to nemuselo len sadnut...ze je taky aku rat,nieje ani chydi ale ani tlsty
@deedol 20 mesiacov...
@marika_valarikova Len mi tak napadlo, neskúšala si mu dávať jesť menej a častejšie? Keď píšeš, že sa mu to deje, len keď sa naje poriadne...
@marika_valarikova tak to je dobre
@h2 veru skusala som to 🙈 len dakedy sa to neda znaknut....ale napr.dnes mi to islo

@marika_valarikova ahoj ja by som to na tvojom mieste riešila cez doktorku ono dosť záleží či má váhu akú by na svoj vek mal mať. Môže to byť daka porucha