Keď štvormesačná dcérka leží, tak sa ťažko nadychuje
Ahojte mam 4 mesacne babatko a niekedy ked lezi tak tazko sa jej ide nadychnut a ked sa snazi tak pri tom az tak pisti 😥 myslite ze mam ist k lekarke? Je to moje prve babo a nechcem to podceniť ale nechcem zas vyzerať ako matka co bezi s kazdou hlúposťou k lekarovi
Moja keď bola mala asi 6mes a ležala na brušku pri dýchaní pískala.
Nechcem byť za zlú ale ani ma nenapadlo sa niekoho pýtať ci mam ist lekárovi 🤦♀️ išla som.
Nebolo to nič, vyrástla z toho.
Lekári sú tu na to aby pomohli,keď sa mi niečo nezdá radšej pôjdem s" hlúpostou "ako niečo zanedbať - a hlavne u menšieho dieťaťa.
@hennyinnsbruck ja som bola x krat za iniciativnu ale dvojicky som mala narodene v 31tt a vela krat sa cosi stane i u donosenych a moze sa to podcenit a uz je zle....ked to bude vyvojova faza a dietatko z toho vyrastie bhdis, urobite si vylet k lekarke, ale budete pokojnejsia ;)
@jajka71 tak sopliky asi nie lebo som odsavala a aj tak stale to robi...
@hennyinnsbruck mne na brusku v pohode len na chrbte ked je tak pisti ked sa snazi nadychnut....ja viem len viete ake su niektore bio matky...zvozia vas pod ciernu zem.ze ste sli k lekárovi...
Tak ja jej teda rano zavolam ze co s tym
@jajka71 asi tak...ja jej teda rano brknem ze co s tym
@deniskatimmy kašlať na to co si iné myslia. ☝️Je to tvoje dieťa. Keď máš s toho nedobry pocit ako som písala lekári sú tu na to aby dieťa vyšetrili.
@jajka71 presne 👌👌 😊😊
Môže mať alergiu a opuchnuté sliznice .. šup k dr toto je vášne nepríjemné aj pre dospelého nie to ešte pre dieťa
@deniskatimmy tak malu pri tom pistani pri dychani natoc na mobil. A,pekne sa objednaj k lekarke. Nemusi byt nic a moze byt aj vaznejsia choroba. To posudi lekar. Keby u lekara dychala uz normalne, ukazes video.

@deniskatimmy skuste zavolat pediatricke skonzultujte to s nou, moze ist o to ze je prechladnute a hlieny brania sa nadychnut, problematicka mandla i mnoho inych zalezitosti, som mamou inak obdarovanych predcasniatok a moja mi vzdy kladla na srdce ze rassej 2x zbytocne sa ozvem ako 1x a neskoro...n