Štvormesačný syn má soplíky, trochu kašle a kýcha

livocka21
8. feb 2014

ahojky 🙂 chcem sa vas opytat na nazor... mam prve babatko, no nechcem vyzerat ako histerka co chodi k doktorke s kazdou somarinou no necchem ani nic zanedbat... mam 4-mesacneho syna a trosku mi prechladol... trosku mu idu sopliky no nic strasne to nie je a trosku kasle a kycha.... inak nie je ani nervozny, ani nema teplotu, papat mu chuti, sppinka dobre, budi sa len na papanie,je plne dojceny.... myslim si ze nie je potrebne ist k lekarovi.... co si myslite vy? kedy navstivit lekara? ako mu pomoct?

katrinka8
8. feb 2014

@livocka21 - ahoj, ja by som k lekarovi sla - kvoli kaslu, nech mu pozrie hrdielko a priedusky. Mne mala dcerka "len" sopliky, chodili sme kazde 2 tyzdne s tym k Dr., pretoze jej to ani teda po tych 2 tyzdnoch neprechadzalo, a skoncili sme po cca 2 mesiacoch takych intervalov "3 tyzdne sopliky, 1 tyzden bez" s obstrukcnou bronchitidou v nemocnici. Odvtedy som pri takych detickach uz radsej opatrna.

27aduska
8. feb 2014

No ja mam tiez 4-mesacnu dcerku a nevieme sa zbavit kaslika soplika to uz ani nehovorim kolko, soplik este ako tak odsajeme ale na ten kaslik nepomahaju mi ani antibiotika sme zufaly..malinka stale kasle a najviac kasle v noci,,a presne ako opisujes papat jej chuti, spinka, a nervozna uz vobec neni, malinke deti vacsinou chorobu prespia, ale lieky by zabrat mali, chd doktorovi radsej co ti ja mozem poradit..

5leni12
8. feb 2014

Aj ja si myslim ze by si mala ist k lekarke..nedajboze bude mat chytene priedusky a ani o tom nebudes vediet. Sopliky odsavat, odsavat..a nam velmi pomohli kvapky Sinupret.

moncici4
8. feb 2014

Ahojte maminy,pri kasliku by som aj ja isla pre istotu k lekarovi..inak som pri prechladnuti davala maleho lezat na vankusik,aby mal vyssie hlavku a mohol lepsie dychat kvoli upchatemu nosteku a nam do roka bolo povedane iba vit.C Cebion a Nasivin kvapky,prajem skore uzdravenie 🙂

svetlusska
8. feb 2014

@livocka21 ahoj, nemyslim si ze vyzeras ako histerka....ja osobne by som s takym malym babom k lekarovi sla...my sme sice trocha uz starsi ale tak mali sme uz viackrat zapal priedusiek a vzdy sa to zacalo kaslom...teraz to radsej podchytim vzdy v zaciatku a zajdem k lekarke pre istotu...hoc ho len popocuva a popripade da nejake lieky (nie atb, pokial to nie je nevyhnutne) na kasel...a co sa tyka odsavania soplikov, cim viac odsavas tym viac sa budu tvorit...mne lekarka poradila, odsavat ale vzdy s mierou.

moncici4
8. feb 2014

A este ma napadlo ze som mu pred odsavanim davala do nosteka roztok s morskou vodou pre zvlhcenie a aj na radiator mokru plienku alebo k postielke kvoli suchemu vzduchu pri kureni..

tinapa
8. feb 2014

@livocka21 Môj synček má 10.ho sedem mesiacov- tiež bol prechladnutý v troch, štyroch mes.- zastupujúca doktorka mojej detskej mi dala Euphorbium- homeopatický spray do nošteka, veľmi dobrý...na kašeľ som si kúpila Stodal, som spokojná. Keď viackrát za sebou kýchne, strieknem mu ten Euphorbium spray, zaúčinkuje super. Kašeľ treba vyšetriť, to nie je sranda..naozaj môže mať niečo na prieduškách, to s ním radčej zájdi k doktorke..ako ti všetky radia.

mamadana2
20. mar 2014
Používateľ mamadana2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamadana2.

myslim ze by si mala ist k lekarovi.. my sme tiez takto zacali najprv sopliky, kasel... nakoniec sme skoncili s antibiotikami.. nasa pani doktorka nam vsak dala k tomu probiotika Actibax v kvapkach a som bola rada.. lebo antibiotika nam rychlejsie zabrali a posilnilo to drobcekovi imunitu.. urcite zajdi k doktorke.. podla mna je lepsie byt hystericka matka ako nieco podcenit :D

domca3333
30. mar 2014
Používateľ domca3333 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od domca3333.

aj nam lekarka odporucala prave Actibax.. ja si ich velmi chvalim.. casto sme mali sopliky a kasel.. teraz mam pocit ze nam Actibax-ky pomohli upravit a posilnit imunitu a nie sme prechladnuty pri kazdej moznej prilezitosti 🙂 a ja by som sa tiez na tvojom mieste popytala na to lekarky...

tamaram283
15. apr 2014
Používateľ tamaram283 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tamaram283.

my pouzivame na podporu imunity Actibaxky..vyzeraju ako lentilky. maju cokoladovu prichut.. a pre mensie deti je to aj vo forme kvapiek.. maly bol ustavicne chory.. stale soplky.. kasel.. v skolke chytil vsetko co sa dalo.. lekarka nam k ATB odporucila na imunitu probiotika Actibax.. a odvtedy sa maly perfektne drzi.. dokonca aj chripkovu sezonu sme presli v zdravi 🙂

visna264
30. apr 2014
Používateľ visna264 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od visna264.

myslela som ze pridem s prevratnou ponukou, ale ako vidim.. ficime na tom viacere mamicky 🙂 my sme tiez byvali velmi casto chory.. az som sa raz v cakarni u doktorky rozpravala s jednou mamickou a ta mi poradila na podporu imunity a napravu crevnej mikroflory probiotika Actibax.. uz na nich ficime vyse 2 rokoch.. a musim si zaklopat dcera uz 2 roky nevidela ATB.. aj ked predtym ich mala pravidelne :( ked sa mi narodil syn.. po prvom naznaku prechladnutia sme nasadili prave actibaxky.. neviem si ich vynachvalit.. mame ich vzdy so sebou kedze nemusia byt v chladnicke.. pre malicke deti maju vo forme kvapiek. pre vacsie ako lentilky s coko prichutou.. 🙂

filipka3
11. máj 2014
Používateľ filipka3 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od filipka3.

vidim ze vela mamiciek je spokojnych s Actibaxom.. aj ja mam s nim vyborne skusenosti.. syncekom to davam odkedy mali 1 rok (skor som o nich nevedela:( ) skus na ne popytat. nam velmi pomohli.. chlapci uz nebyvaju chory ako predtym.. len sa skus popytat na davkovanie ked ma drobcek tak malo este 🙂 drzim palce