icon

Kedy 6 mesačnému dieťaťu prejde tichý reflux?

miska787
8. mar 2019

Ahojte žienky kedy vám prešiel tichý teflux u bábätka ? Máme 6 mesiacov a stále katastrofa. Papáme tuhú stravu a stále žiadne zlepšenie. Ďakujem za info

Strana
z2
lubik87
8. mar 2019

@miska787 no teraz je asi veľa na brušku a tlačí si na žalúdok moja štvorkovala a stále grckala ja za ňou len s handrou :D keď si pár týždňov na to sadla a od.8 a pol začala behať sama tak už negrckala vôbec 🙂 z vlastnej skúsenosti nepomôže teraz nič len handra a podbradník 🙂

lubik87
Autor odpoveď zmazal
lubik87
Autor odpoveď zmazal
lubik87
Autor odpoveď zmazal
lubik87
8. mar 2019

Nejak.mi šanti telefón 3 krát tá istá odpoveď :D

miska787
autor
8. mar 2019

@lubik87 jaj keby do 8 mesiaca tak už len dva to nejako vydržíme keď sme už toľko vydržali :D my negrckame nám sa mliečko vracia do ustociek a zase naspäť dosť často , chudáčik už mal aj podrazdene hrdielko z toho a slabú laryngitydu 😒 malo mi spinká a furt je vyčerpaný už sa modlím aby mu to prešlo ...ďakujem za odpoveď.

lubik87
8. mar 2019

@miska787 neboj skoro prejde akonáhle si sadne.... tak nech veľa trénuje na brušku ale pred.papanim .ja som moju dávala do kočíka sportiaka na pololah aspoň 20 minút po papani aby som obmedzila grckanie vyskúšaj 🙂

barunka.k
8. mar 2019

@miska787 ahojky my sme mali tiež tichy reflux len občas vygrcla....po tom 5.mesiaci sa to u nás začalo ozaj lepšiť ...teraz mame 6,5 mesiaca a keď si mi týždeň pred 6.mesiacom sadla bolo to omnoho ale omnoho lepšie...takze treba len vydržať a bude lepšie

siska53
9. mar 2019

@miska787 nasmu to preslo po zavedeni prikrmov postupne, ale on to nemal take strasne.. no labilnejsi žalúdok maval, lebo nam grcaval po mlieku. Ked ho v 3.roku prestal pit, bolo omnoho lepsie. Ale alergia a intolerancia boli vylucene, boli sme na gastre, takze tu väčšiu drazdivost zaludka mu sposobovalo mlieko.

miska787
autor
10. mar 2019

@lubik87 no budeme trénovať ďakujem 🙂 športiak už mame ale aj tam sa mi budi ale potom zaspinka ešte...nedá mu to spávať to je najhoršie. Keď je hore plačlivy nieje večne usmiaty 🙂

miska787
autor
10. mar 2019

@barunka.k ja som tiež cakala že po 5 mesiaci ale zatiaľ vôbec nič aj tuhá strava sa mu vracia do ustociek. Možno aj preto to má také horšie že nám idú akurát zúbky

miska787
autor
10. mar 2019

@siska53 prikrmi už papáme dva mesiace ale stále nám to neprechádza. Preto už som niekdy zúfalá. Hádam čoskoro dakujem

siska53
11. mar 2019

@miska787 aj mate tu kasicku, taky ten svatojansky chlieb?

barunka.k
11. mar 2019

@miska787 inak zvykne sa to vraj zhoršiť pri zubkoch...tiež mám pocit že nám začínajú rast ....no nám sa stáva že keď sedí a hraje sa tak si pogrgava občas...a vybehnú jej slinky a niekedy trosku zafarbené od jedla takze ešte asi nie je všetko 100 percentne...ale ona si toho ani nevšimne väčšinou....a teda spinkame pekne a noc celu prespime...tiež som z toho bola zúfalá ale prejde to neboj nič....ešte ma napadlo že nám pomohli homeopatika Gastrocynesine...

lubicajanoskova
26. mar 2019

@barunka.k dobrý deň, môžem sa spýtať ako Vám malička spala počas prvých mesiacov? Naša veľmi zle spi, má 2,5 mesiaca

barunka.k
26. mar 2019

@lubicajanoskova zdravim .....prvý mesiac bol v pohode spinkala skoro stále len každé 3 hodiny sa budila na papanie....od 2. mesiaca sa v noci budila len raz na kŕmenie inak vydržala od 18.00 spat do 4.00 s prestávkou jednou...od 5. mesiaca prespí celu noc...denne spánku boli ale od toho 2.mesiaca veľmi slabé...dokázala mi pospať doobeda len asi 2 krát po 30-40 minútach a aj to nie vždy...poobede v kočíku dokázala spat aj 3 hodiny ale sem tam sa zobudila a plakala...ale inak spánok cez deň nič moc...zlepšilo sa to keď sme ju polohovali a dali AR mliecko lebo už mliecko nebehalo a nebudilo ju to...ale žiadne dlhé 2 hodinové spánky nehrozili...ako spinkavate?

miska787
autor
26. mar 2019

@barunka.k o tých homeopatikach som nepočula v lekárni povedali ževraj pre také malé deti je len gastrotuss sirup. Sú voľno predajné ? V akej forme prosím vás ?

miska787
autor
26. mar 2019

@siska53 nie máme AR mliečko už 2ku ale stále zle ...nám ani hustá kaša nepomáha jemu všetko robí zle.

barunka.k
26. mar 2019

@miska787 no ja som sa o nich dozvedela tu...maminky ich odporúčali ....nie každá lekaren ponuka homeopatika...

miska787
autor
26. mar 2019

Jaj ďakujem krásne zajtra bežím kúpiť 😊 dám vedieť či pomohli

barunka.k
26. mar 2019

@miska787 skúste ...niektoré maminky hovorili že im zabrali niektoré že nie...kazdopadne si myslím že za skúšku to určite stojí a keďže to su homeopatika a môžu ich aj tehotné aj dojčiace ženy nepokazíte tým nič...budem držať palce aby Vám zabrali a rýchlo sa Vám uľavilo 💖

miska787
autor
26. mar 2019

@barunka.k ďakujem pekne 🙂 a vy ste ich davali pred každým jedením či len raz za deň ? Píšu že rozpustiť vo vode ti by mi mohol prehltnúť nejako

barunka.k
26. mar 2019

@miska787 Ja som to robila tak že som si tabletku rozdelila na 4 časti a vždy pred jedlom tu jednu štvrtku rozdrvila v lyzicke malej a zaliala trosku vodickou a rozmiešala sparadlom...a dala maličkej tak...dávajte na plastovej lyzicke a miešajte sparadlom alebo niečim nie kovovým ....niekde som čítala že homeopatika by sa nemali s kovom miešať tak som si to akosi naučila aj ja...ale na tom neviem čo je pravdy😊

miska787
autor
26. mar 2019

@barunka.k aha super ďakujem za radu...dúfam na kyselinu aspoň zaberie aj keď nie na samotný reflux ...my to máme tak že dám veceru kašu a dve hodiny alebo aj tri je veľmi zle že to furt ho napína a potom sa mu to zmierni tak spinká a okolo 4 ráno sa budi ako mu to vybieha zase teda asi tá kyselina keďže kaša už musí byť strávená...no trápime sa dosť potom od 4 už nespime

miska787
autor
26. mar 2019

@miska787 trápi sa pretože aj to čo spinká sa furt mrvi a mrnci a krúti sa atď. Takže poriadne vlastne asi ani nespinka :(

lubicajanoskova
26. mar 2019

@barunka.k naša Ninka pije Sunar AR, vecer pije okolo 19.30, ako tak pospi do 1.00 a potom už každé 3 hodiny, ale nespi dobre, tvrdo, budi sa, akokeby chrapcala, vydáva divne zvuky, a nad ránom už duplom, musíme ju vziať do sebe do postele, aby ešte ako tak pospala, aj to musíme suskat. Cez deň máva 30 minútový spánok a v kočíku plače

barunka.k
27. mar 2019

@lubicajanoskova presne takto to bolo aj u nás...do 1.00-2.00 spávala natvrdo a potom aj keď spala tak nie tvrdo ale mrvila sa a podobne..reflux je v noci utlmený preto tie detičky dokazu takto spinkať....inak ono zvykne aj tie deti pri refluxe naduvat takze naša dosť potom poprdkavala keď zle spinkavala od tej 1.00....naša tiež tak spávala aj cez deň veľmi máličko ...ako som písala tiež tak 30-40 minút ...len teda ona v kočíku vonku vydržala....máte napolohovany aj kočík?

barunka.k
27. mar 2019

@miska787 no reflux asi nevylieči ale u nás bol veľký pokrok že ju nepalila ta kyselina...ako pisete strávena by mala byt kasa....u nás sa cez deň stane že jej vybehnú slinky aj zafarbené občas to je ta kyselina ale ona si toho ani nevšimne lebo nepali...Ten gastrotuss ste neskúšali? My teda áno ale u nás absolútne nezabral ale niektoré maminky si chválili...

barunka.k
27. mar 2019

@lubicajanoskova a teda my pijeme HIPP AR ....mali sme Bebu AR ale to jej nesadlo aj keď predtým Bebu klasickú pila...grckala aj z toho....tento HIPP AR som skúsila lebo kamoske mala grcala prúdom a po tomto sa to zlepšilo....ono sa totiž zarobí a nechá sa 7 minút hustnúť až potom sa pije...to Vám samozrejme neradim že nemáte dobre mlieko to určite nie...ja len že moja skúsenosť ....

lubicajanoskova
27. mar 2019

@barunka.k áno máme, niekedy sa stane ze pospi aj 2-3 hodinky, ale malokedy. A to spanie v noci sa zlepšilo? Už spinka pekne tvrdo??? A od ktorého mesiaca?

Strana
z2