icon

Kedy a ako podávať Solmucol pri detskej nádche?

24. sep 2025

Ahojte asi si poviete že ja už strácam rozum na materskej ale je to tak. Syn je chorý druhý krát a ja si to už nepamätám. Postup. Mám naisivn, morskú vodu a solmucol m viem že najprv strieknem morskú vodu odsajem a potom dám nasivin. Kedy sa má dávať solmucol prosím vás ? A pred jedlom či po jedle ? Dnes sa mu už spustili aj zelené sople. Zatiaľ to asi zvládneme bez lekárky keď sa pohorší pôjdeme. Ďakujem vám a prosím nesmejte sa mi 🙂

mimaapeto
24. sep 2025

ja solmucol pri nádche nedávam len ak má vlhký kašeľ...

jazula
24. sep 2025

Ja dávam Ambrobene/Solmucol až keď nevie vykašľať, resp keď má vlhký kašeľ

autor
24. sep 2025

Ďakujem čiže stačí zatiaľ nasivin a odsavat? Zatiaľ má iba miernu teplotou a sople zelené sa spúšťajú,kašeľ žiadny

jazula
24. sep 2025
@anonym_autor

Ďakujem čiže stačí zatiaľ nasivin a odsavat? Zatiaľ má iba miernu teplotou a sople zelené sa spúšťajú,kašeľ žiadny

@anonym_autor Ja by som počkala, možno to dá bez výraznejšieho kašľa, možno bude mať suchý kašeľ a bude to chcieť niečo iné ako Solmucol... Ale často čistiť tou morskou vodou, plus 2-3x za deň k tomu Nasivin.

sisi077
24. sep 2025

@anonym_autor Nám na zelené sople dobre zaberá žltý Trifed. Možno máš doma, tak skús dať. Každopádne by som detskú MUDr. aj tak navštívila, lebo môže bez ATB podchytiť začiatok choroby. Takto to môže zbytočne prerásť do ATB.

autor
24. sep 2025
@sisi077

@anonym_autor Nám na zelené sople dobre zaberá žltý Trifed. Možno máš doma, tak skús dať. Každopádne by som detskú MUDr. aj tak navštívila, lebo môže bez ATB podchytiť začiatok choroby. Takto to môže zbytočne prerásť do ATB.

@sisi077 zrejme sa zajtra zastavime,máme pamycon do nosa zatiaľ snáď pomôže

autor
24. sep 2025

Ďakujem vám 🙂

taktotedanie
26. sep 2025

@anonym_autor do 17;00 potom uz nedavaj