icon

Kedy môže ísť dieťa po kiahňach do bazéna?

20. júl 2025

Kedy sa moze ist kupat do bazena po kiahnach? Myslim bazen napriklad v hoteli alebo kupalisko. Syn mal tyzden pred letom kiahne.. teraz ma este tie flaky, kde tu.

gir
20. júl 2025

Mladší syn išiel po dvoch týždňoch do školy, prevziať si vysvedčenie. Tak mu dala lekárka . Starší doniesol vysvedčenie a do rána bol samá bodka. Majú ružové fľaky po chraste, ideme na dovolenku a samozrejme budú sa kúpať. Nie je infekčný, nemám čo riešiť. Pokožka sa bude regenerovať dlhšie.

aalt
20. júl 2025

Nam odporucala myslim pockat aspon dva tyzdne, ze sa mozu spravit flaky, ze ta koza je este velmi citliva. Aj sme poctivo pockali. Asi aj trochu viac.

autor
20. júl 2025
@aalt

Nam odporucala myslim pockat aspon dva tyzdne, ze sa mozu spravit flaky, ze ta koza je este velmi citliva. Aj sme poctivo pockali. Asi aj trochu viac.

@aalt flaky ma este stale

aalt
20. júl 2025
@anonym_autor

@aalt flaky ma este stale

@anonym_autor ja by som pockal. Flaky uz nemala, my sme pockali mozno aj mesiac. Na tie flaky by nemalo svietit slnko. Ta koza tam este nie je na 100%.

kiki68
20. júl 2025

Dva tyzdne, musi to byt uplne zaschnute, ako doma v bazene ok, ale nedaj do toho chyti napr stafylokoka a budete bojovat tyzdne. Nikdy nevies co za infekciu je kdesi na kupalisku. Ludia tam idu podobne naladeni, vela z nich ani nevie co im vobec je.