icon

Kedy najneskôr môže začať kolika?

emily84
6. júl 2012

Aby sme vedeli, ze kedy si uz mozme vydychnut... 🙂

zeleny_cajik
6. júl 2012

U syna sa objavila v 8 tyzdnoch 😅 a trvala cca do 13 tyzdnov...

zmrzlinkams
6. júl 2012

koliky možu začať v 6 tyž. a možu trvať do 5 mesiaca to je od do ale je to u každeho miminka individuálne my sme mali začiatok tak nejako a koniec no prestalo sme mať koliky v 4 mesiacov ale mali sme aj zopár dobrych noci len škoda že by sa dali zratať na dvoch rukách 🙂 ale všimla som si že ked som zmenila mliečko sunar na hami mliečko tak tie koliky neboli take zle pri sunari sme mali až krče a velke bolesti bruška aj stolica bola taka zhrčkavela a akoby skysnutá a pri hami krásan stolica neboli krče aj ked koliky boli ale boli tie večere omnoho lepšie 🙂

esterhazy
7. júl 2012

Moja dcera mala koliky od 5 tyzdna-do 3 mesiacov.Nam velmi pomohol SAB SIMPLEX.Urcite treba vyskusat-pomoze. 😉 A zmenili sme mliecko z Nutrilonu na France Lait-AR. 🙂 Mne mala plakala aj 1hod nonstop.Bolo to strasne,ked som jej zo zaciatku nevedela pomoct.Kopala-spucala sa.Radsej by som si to vymenila s nou. ☹ Ale potom bolo super. 😵

zuzanka.h
7. júl 2012

no my sme mali od narodenia do 9tt pomáhalo pitie feniklového čaju ( ale nie Jurko) ja som pila feniklový čaj ono sa to dostalo do mlieka a malému to pomáhalo

erika1977
7. júl 2012

My sme mali koliku cca od 2 tyždna a trvala do 11 tyždna.ja som aj kojila aj prikrmovala.a nepomahalo nam nič ani masirovanie ani čajiky a dokanca ani protikolikovy nutrilon.použivali sme rektalnu trubičku.držim palce aby Vas obišla 🙂