Kedy prestane plač spôsobený refluxom?
Ahojte baby kedy vám detičky začali menej plakať alebo úplne prestali z refluxu?Maly ma zachvíľku 3 mesiace a len plače🙏🏼je to brutal lebo mam aj 1,5 ročného syna a je to u nás psycho😄
@anonym_autor a preco ho nechat plakat? Ved reflux sa da liecit/potlacit/zmiernit.
@zenazaba skúšali sme uz všeličo boli sme aj týždeň v nemocnici lebo si najprv mysleli že bude treba operácia pretože ma problém ak na druhej strane žalúdka kde mu neprechádza normálne ďalej strava ale iba mala časť..zajtra mame kontorlu…ale budem rada za nejaké rady
@zenazaba skúšali sme uz všeličo boli sme aj týždeň v nemocnici lebo si najprv mysleli že bude treba operácia pretože ma problém ak na druhej strane žalúdka kde mu neprechádza normálne ďalej strava ale iba mala časť..zajtra mame kontorlu…ale budem rada za nejaké rady
@anonym_autor a co vselico ste skusali?
@anonym_autor nosit? Mozno monkeysling mini. Nasej dost pomohlo toto nosenie. Teraz sa ten reflux zlepsil. Kolegyna ju este vie tak nejak nosit, ma taky uchop, neviem, ale malej to robi dobre. Pritom ona este nema vlastne deti,niekedy sa smejem, ze to je ako jej vlastne.
@anonym_autor Vies ako to pali? Ja ho mam ako dospela osoba, neprajem nikomu. Po jedle sa minimalne pol hodku nepredklonim ani nelahnem. Pomaly v sede spavam.

@anonym_autor a preco ho nechat plakat? Ved reflux sa da liecit/potlacit/zmiernit.