Kedy pustia domov novorodenca s nízkou váhou?
Nemal prosím vás dakto taký problém malý sa narodil 39+2 tt s pôrodnou váhou 2540g a teraz má váhu 2442g že kedy by nás mali pustiť domov
@mantovaveronika možno jej/mu nieoc našli a ešte ho/ju chcú sledovať a možno ti to nepovedali. Neviem no. Kde si rodila?
Neboj niekde majú proste podmienku nad 2,5kg a cez to nejdú. Viem ale aké je to teraz náročné, ale už čoskoro budete doma všetci spolu. Ja som rodila cez covid, návštevy úplne zakázané a dcéra dostala silnú žltačku, 8 dní samé v pôrodnici bol pre mňa horor, ešte k tomu ona v inkubátore na oddelení.
Koľko dní ste od pôrodu ? Veľa zdravia prajem a posielam veľa síl, neboj čoskoro ste doma
@2006_1211 tak v tom pripade tvoje dieta malo normalnu vahu (eutrof) na svoj gestacny vek, kdezto autorkine je myslim prilis male na svoj gestacny vek (hypotrof) a to sa neda porovnavat. Nemuseli mu vobec nic najst a nepovedat jej…
@mantovaveronika neporovnavaj svoje dieta s inymi, nie je to len o vahe, takze zbytocne polemizujes preco niekoho pustili a niekoho nie. Urcite vas tam uz nebudu drzat dlho…
@2006_1211 ja som rodila na Orave porodnica Trstená
@klip0 ďakujem veľmi pekne a ja som rodila v piatok o 03:45
@mantovaveronika tak to je v podstate len deň navyše ani to nie, len dnes mohli spraviť odber z patičky, možno to potrebujú takto spraviť v kľude a zajtra pôjdete domov. Neviem či sa robili vyšetrenia cez víkend, možno aj kvôli tomuto tam ostavate este.
Na večernej vizite čo povedali ? Verím že vás zajtra pustia 🙂
@klip0 ďakujem vari nás pustia domov a on pekne papa každé tri hodiny po 30ml mlieka
@mantovaveronika ako, pustili vás ?
@klip0 nie nepustili ale dnes mal už váhu 2510g
@mantovaveronika a čo hovoria ? Ak nemá inú problém zajtra už určite pôjdete domov
Však sa môžeš rozhodnúť aj sama, kedy vám nemocnice stačilo, dobre je, nemá problémy, oni ti žiaden dôvod ostať nepovedali, tak… dovi by to bolo za mňa 😀
@klip0 ďakujem veľmi pekne dúfam že pôjdeme domov už
@bluka2 žiaden dôvod my nepovedali

@anavixy 37tyzden