icon

Kedy sa má uvoľniť predkožka?

Dnes o 02:47

Ahojte mamičky, máme chlapca a sťahujem mu denne predkožku. Do akého veku by sa mala sama uvoľniť? Pediatricka nič nespominala a zabudla som sa jej na to pri poslednej kontrole spýtať. Od akého veku je to potrebné riešiť operačne?

anonym_d90d98
Dnes o 03:59

Operačné sa to rieši, keď je tam fimóza alebo zápal, nič iné by som nerobila, chalani si to často stiahnu aj pri masturbácii v puberte.

andreatytler
Dnes o 04:16

@anonym_autor Tu kde zijem toto pediatri vobec neriesia do 12 rokov. Syn ma 6 a ani na jednej prehliadke sa na to doktor naspytal. Nerozumiem tej slovenskej posadnutosti to stahovat co najskor.

puppania
Dnes o 04:29

@anonym_autor operačne by som to neriešila, pokiaľ tam nie je nejaký iný závažnejší problém. Lebo ako tu je napísala, oni si to aj sami stiahnu

anonym_e70522
Dnes o 04:31
@andreatytler

@anonym_autor Tu kde zijem toto pediatri vobec neriesia do 12 rokov. Syn ma 6 a ani na jednej prehliadke sa na to doktor naspytal. Nerozumiem tej slovenskej posadnutosti to stahovat co najskor.

@andreatytler Tu na Slovensku na kazdej prehliadke od babatka doktorka chyta a skusa stahovat. Mali sme 2 detske doktorky, lebo sme menili a obe vzdy chytali a stahovali, otras.

anonym_bd43ef
Dnes o 04:40

Aj nášmu to pani doktorka nasilu skúšala, syn potom strašne plakal a od vtedy som jej to už nedovolila. Hovorili sme synovi, že ked sa kúpe, nech si to opatrne skúša sám stahovať. A až teraz, ked už bude mať 13 rokov, sa mu to uvolnilo. Velmi mi pri rozhodovaní pomohol manžel, predsa je to chlap, a ten to vie najlepšie ako na to.

lasona
Dnes o 05:15
@andreatytler

@andreatytler nam kázala doktorka od malého bábätka, malý ma 3 roky a ide pekne dole.

andreatytler
Dnes o 05:48
@anonym_e70522

@andreatytler Tu na Slovensku na kazdej prehliadke od babatka doktorka chyta a skusa stahovat. Mali sme 2 detske doktorky, lebo sme menili a obe vzdy chytali a stahovali, otras.

@anonym_e70522 Cista buzeracia. Nedovolila by som jej.

ivula93
Dnes o 06:25

Hlavne hneď neutekať k dr. My sme mali problém so zápalom a detský doktor hneď chcel rezať. Potom sme mali chvíľu kľud a zase sme mali zápal s trhlinkami. Na urológii nám dala vodičku na zápaly a že keď nezabere tak rezať. Pritom predkožka mu išla krásne stiahnuť len ten zápal nás trápil. Našťastie pomohlo a máme dlho kľud.