Kedy sa má uvoľniť predkožka?
Ahojte mamičky, máme chlapca a sťahujem mu denne predkožku. Do akého veku by sa mala sama uvoľniť? Pediatricka nič nespominala a zabudla som sa jej na to pri poslednej kontrole spýtať. Od akého veku je to potrebné riešiť operačne?
@anonym_autor Tu kde zijem toto pediatri vobec neriesia do 12 rokov. Syn ma 6 a ani na jednej prehliadke sa na to doktor naspytal. Nerozumiem tej slovenskej posadnutosti to stahovat co najskor.
@anonym_autor operačne by som to neriešila, pokiaľ tam nie je nejaký iný závažnejší problém. Lebo ako tu je napísala, oni si to aj sami stiahnu
@anonym_autor Tu kde zijem toto pediatri vobec neriesia do 12 rokov. Syn ma 6 a ani na jednej prehliadke sa na to doktor naspytal. Nerozumiem tej slovenskej posadnutosti to stahovat co najskor.
@andreatytler Tu na Slovensku na kazdej prehliadke od babatka doktorka chyta a skusa stahovat. Mali sme 2 detske doktorky, lebo sme menili a obe vzdy chytali a stahovali, otras.
Aj nášmu to pani doktorka nasilu skúšala, syn potom strašne plakal a od vtedy som jej to už nedovolila. Hovorili sme synovi, že ked sa kúpe, nech si to opatrne skúša sám stahovať. A až teraz, ked už bude mať 13 rokov, sa mu to uvolnilo. Velmi mi pri rozhodovaní pomohol manžel, predsa je to chlap, a ten to vie najlepšie ako na to.
@andreatytler nam kázala doktorka od malého bábätka, malý ma 3 roky a ide pekne dole.
@andreatytler Tu na Slovensku na kazdej prehliadke od babatka doktorka chyta a skusa stahovat. Mali sme 2 detske doktorky, lebo sme menili a obe vzdy chytali a stahovali, otras.
@anonym_e70522 Cista buzeracia. Nedovolila by som jej.
Hlavne hneď neutekať k dr. My sme mali problém so zápalom a detský doktor hneď chcel rezať. Potom sme mali chvíľu kľud a zase sme mali zápal s trhlinkami. Na urológii nám dala vodičku na zápaly a že keď nezabere tak rezať. Pritom predkožka mu išla krásne stiahnuť len ten zápal nás trápil. Našťastie pomohlo a máme dlho kľud.
@anonym_autor prosim. Nechaj ho. Pocas sprchy stiahnut a umyt. V puberte za pomoci hormonov sa vsetko da dobporiadku.

Operačné sa to rieši, keď je tam fimóza alebo zápal, nič iné by som nerobila, chalani si to často stiahnu aj pri masturbácii v puberte.