Kedy sa váš drobec začal pretáčať z chrbta na bruško?
och, koľko preklepov som urobila v otázke... ospravedlňujem sa....
Myslím mesiace (týždne)....
okolo 5teho mesiaca 😉
z chrbatika na brusko sa prvy krat pretocila, ked mala 3 mesiace a necele 4 tyzdne a z bruska na chrbatik, ked mala 5,5 mesiaca.
9-10m
nemala este ukonceny treti mesiac ked sa jej to podarilo prvykrat..a bola z toho riadne vyhukana 😀 naspat tyzden pred ukoncenym siestym
vsetko je ale individualne,niektore deticky su proste pohodlnejsie,nasa mala je riadny zvedavec 😎
Tak nas maly sa zacal pretacat ako 3 mesacny 🙂 ale niekedy sa mu podari a niekedy nie 🙂 a vie sa pretocit aj naspet na chrbatik nasa sikulka 🙂
V troch mesiacoch 🙂
prvy syn niekedy v 6 az skoro 7 mesiacoch a druha Lucka uz koncom 4 mesiaca.
moja sa pretaca uz asi tri dni,ale len z chrbatiku na brusko,potom zacne jacat lebo spat to nevie 😀
lea mala 6 noemi 8 mesiacov
Moja sa začala pretáčať teraz pred 2 dňami a v sobotu bude mať 6 mesiacov a 2 týždne.Ale keď to porovnám s chlapcami tak tí sa pretáčali oveľa skôr len si už presne nepamätám.
v 3 mesiacoch a naspet sa zacal pretacat v 5 mesiacoch ale kazde dieta je ine 😉
Asi v 4.mesiaci. Každé dieťa je iné.
asi na začiatku 3 mesiaca, ale ešte si nevie napraviť rúčku.. No moc sa jej to páči, hrozne mi pritom výska 😀
fuuu....sofia dost skoro..nieked na zac.3 mesiaca...chodit tiez zacala skoro,uz na konci 9.zac.10
náš sa začal pretáčať ako štvormesačný, len nevedel čo s rúčkou 😀 po cca dvoch týždňoch mu to "došlo" 😀 len naspäť mu to nejde 😅
Syn v 6,5 mesiaci, dcera v 3 mes a 1 t 🙂
moje deti rovnako- ako 4,5- mesačné 🙂
Moja sa mi sama dokaze v 2 tyzdnoch na bok a dokonca som nechapala ked sa z boka pretocila sama na brusko ... No mozno nahoda 😀
syn mal cca 5 mesiacov
Syn sa prvykrat pretocil, ked mal 4mesiace aj tyzden, dcerka necele 3 mesiace (najskor som myslela, ze nahoda, ale ked je ta nahoda 6x denne, asi uz nejde o nahodu - sama to nechapem 😉)
naše dieťa sa prevalilo z bruška na chrbátik v 12.t. len raz, od vtedy zatial nie - má 13.t., asi si to chcela nacvičiť 🙂
Naša bábika sa dvakrát pretočila z bruška na chrbátik a raz z chrbátika na bruško, a to máme štyri mesiačiky a 2t.
ahoj náš prvý syn v 3,5, naša druhá dcéra v 5 mes. a naša tretia bábika pred 3 dňami 6,1 mes. a hrozne sa tešíme 🙂 pekný deň
nasa predcasne narodena Nikol (34.tt, 1700g) sa zacala z chrbatika na brusko v 4 mesiaci a parkrat sa jej podarilo aj opacne... 😀 tiez sa vytesujeme 🙂 to bude asi tou Vojtovkou co cvicime...
môj synček v 3 mesiacoch, je to však individuálne, niektorým kámoškam až v 8. mesiaci 🙂
3 mesiace a jeden tyzden z chrbatika na brusko....dcera o par mesiacov neskor...
keďže naša nosila široké balenie až do 3,5 mesiaca, tak sa začala prevalovať keď mala 4,5 mes. pretočila sa v jeden den za sebou 3x a potom nič.. a dva dni pred začiatkom 5 mesiaca sa pretočila 6x za sebou z chrbáta na brucho. tak sa tešíme.. hádam to už bude robiť pravidelne.. dnes to urobila tak, že si pravou rukou chytila pravú nohu a pretočila sa do ľava za hračkou..
Koncom 3 mesiaca
3 a pol 😉

z bruska na chrbatik sa pretaca, odkedy pasie konicky, teda od dvoch mesiacov, naopak to este nedokazala... ma nieco vyse 4 mesiacov...