Kedy skončila vašim deťom kolika?
Ahojte, maly bude mat za par dni 3 mesiace ale ta kolika sa nam stupnuje. V noci sa budi kazdych 20 minut. Nemalo by to byt uz na ustupe? Je to cim dalej tym horsie. Je krmeny vylucne MM. Kedy to skoncilo vo vasom pripade?
U nas skoncili koliky,ked sa prislo na ich pricinu-ABKM a konecne sme presli na spravne mlieko to bolo cca v 5 mesiaci
A zo dna na den to skonci? Napr jednu noc iba place vobec nespi od bolesti a dalsiu noc mi prespi?
a nejdu mu uz zuby? nasej plac z koliky plynule presiel na plac pre zuby. okolo 3,5 mesiaca jej vysiel prvy.
U nás po 6 týždňoch pár dňové zlepšenie a potom neviem hadam do 5- 6 mesiacov. Ako píšeš každých 20
Min hore. Potom som rezignovala a spal už pri mne v posteli. A ked plakal supla som mu prsník.
Prve v pohode, potom ROK pri druhom dietati, pri tretom asi 6 mesiacov a potom bolo lepsie, no a stvrte ma za chvilku 4 mesiace a coraz horsie. Spojene asi uz aj s rastom zubkov.
treba vydrzat, vsetko prejde, popripade vyskusajte navstevu u detskeho gastroen., mna tiez takto upokojovali a na vlastnu ziadost som sa obj. u spominaneho lekara a malemu zistili E-coli, nasadli liecbu a za par dni bolo po 3 mesacnom revani, puceni, v noci 12x hore...

Ahoj, môj má 4,5 mesiaca a ešte stále ho to raz za čas chytí…