icon

Kedy ste boli testovať menšie deti?

bambulka255
24. feb 2021

Maminky prosím vás kedy ste šli testovať deti?Syn má 6rokov,mal trochu vodnatý soplík,a jeden ten trochu zvýšenú teplotu.Nechala som ho doma zo škôlky,kontaktovala som samozrejme doktorku, ktorá povedala že iba ak sa bude stav zhoršovať treba ísť na PCR test...Dnes som chcela syna otestovať antigénovým testom a že do 10rokov deti netestujú, že iba pri príznakoch na PCR...Preto ma zaujíma kedy vám vzali deti na test a na aký?

panelacikova
24. feb 2021

@bambulka255 ako to, že netestujú? to je pre mňa novinka...

bambulka255
autor
24. feb 2021

@panelacikova No nám dnes tak povedali a neotestovali ho...

panelacikova
24. feb 2021

@bambulka255 zaujímavé. v tom prípade na tvojom mieste kontaktujem lekárku znovu a požiada ju o žiadanku na PCR testy. potom by som sa zahlásila cez korona.gov.sk na bezplatný PCR test...

janage
24. feb 2021

@bambulka255 no neviem, naša 9 ročná bola raz pcr a 2xantigen už. Bez problémov celá rodina na ang.,
Skús iné odborové miesto.

martul
24. feb 2021

@bambulka255 ale prečo ho chces testovať? Veď ma len nádchu, či kvôli škole?

martul
24. feb 2021

inak kolegyňa dala syna 9 r. a nikto nič neriešil, otestovali

nelca84
24. feb 2021

@bambulka255 skus inde, odberove miesto ma asi vlastne pravidla, normalne sa podla potreby testuju aj mensie deti. Ale so soplom nemusis hned testovat, moj syn mal 3 dni teploty a pediatricka mu spravila crp-cko, vyslo mu cez 50, co znaci bakterialnu infekciu, normalne vylezal s antibiotikami, nie vsetko je hned covid.

sandey
25. feb 2021

@bambulka255 ked na tom budes trvat otestuju... u nas ked ides k lekarke ( nemocnica Kramare) testuju aj malinke babatka