icon

Kedy u detičiek operovať rázštep?

lucyfuk69
22. okt 2020

Ahojte, chcela by som sa spytat tych maminiek ktore uz maju sa sebou operacie razstepu ich deticiek, kde ste dali deticky operovat, v akom veku a ste spokojne? Svagrina sa rozhoduje medzi BB a BA. V BB operuju uz do jedneho tyzdna a v BA az od troch mesiacov tak by pomohli nejake skusenosti aby sa vedela lahsie rozhodnut. Dakujem

rachel36a
22. okt 2020

@lucyfuk69 my mame syna s razstepkm pery a podnebia...operovali ho ako 8 dnoveho v BB...ja by som to 3 mesiace nevydrzala, a on asi tiez nie..♥️dietatko pri otvorenej pere, a ak je zasiahnute aj podnebie, je ovela nachylnejsie na infekcie, tazko sa krmi...inak je tu aj skupina Rázštepáčik, tam ti dievcata napisu svoje skusenosti ked zadas otazku

lucyfuk69
autor
22. okt 2020

@rachel36a dakujem, idem pohladat skupinku

rachel36a
22. okt 2020

@lucyfuk69 tu mas link, ja som moderátorka tej skupiny
https://www.modrykonik.sk/group/8460/

lucyfuk69
autor
22. okt 2020

@rachel36a dakujem uz som sa pridala 😊

evka_s
22. okt 2020

@lucyfuk69 náš s rázštěpom pery v Bratislave,v nemocnici "slavil" 1.narozeniny. Byl by operovaný klasicky ve 3 měsících, ale měl zlou hematologii. Zvládal super o nic jsme pozdější operací nepřišli. S krmením problem nikdy neměl, kojil se od porodnice do 15 měsíců skoro stále. Týdenní miminko bych ho nikdy operovat nenechala.

viestta
Odpoveď bola odstránená
rachel36a
22. okt 2020

@viestta razstep podnebia sa nikdy neoperuje skor ako v 6 mesiacoch dietata a vahe viac ako 5 kg