icon

Kedy u vášho dieťaťa prestali koliky?

19. apr 2023
66simonka66
19. apr 2023

V 5. mesiaci

krisstinkaa
19. apr 2023

Medzi 3-4 mesiacom

autor
19. apr 2023

Fuuu 🤦

66simonka66
19. apr 2023

Neboj, to dáš.

autor
19. apr 2023

@66simonka66 asi sa najskôr zbláznim.. A skúšala si aj nejaké kvapky? Niečo čo by trošku pomohlo?

66simonka66
19. apr 2023

Ja som skúšala všetko, mám dvojičky a obe mali koliky, myslela som podobne ako ty, že mi preskočí. Skúšala som cez masáže bruška, ohrievanie brucha, cvičenie, teplé kúpele, kvapky SAB SIMPLEX, probiotiká, čaje, sunár som zalievala vodou z ovsených vločiek, antikolikové fľašky ale nič nepomohlo, len čas.

66simonka66
19. apr 2023

Nehovorím, že to nepomohlo vôbec ale koliky mali strašné, možno by boli ešte horšie bez týchto všetkých vecí.

dotka04
19. apr 2023

Medzi 3.-4.mesiacom. Ale dodnes (ma rok) mu obcas hovorím, či to boli fakt koliky, lebo nervný a urevany je aj tak stále 😁🙈

autor
19. apr 2023

@dotka04 no ale toto sa už pýtam aj ja teraz lebo toto malé stvorenie reve nonstop, mám pocit 🤔 a to je taký ten plač na zbláznenie 😬

karinss
19. apr 2023

Môj tiež reval nonstop od narodenia až do dakych 4roch mesiacov... myslela som že skončím už na psychiatrii.. robila som všetko co píše už žienka vyššie a nepomohlo nič... segra to povedala doktorke lebo jej malý mal tiež koliky a predpísala jej bebu sensitive tuším neviem isto a koliky prestali... moja doktorka ma nehala s prepáčením odsrať si to s vetou že z toho musí vyrásť... keď si nato spomeniem je mi z toho ťažko stále a to malý už ide mať 2roky... veľa šťastia, pevné nervy a prajem aby ste ich mali čo najkratšie 😶

autor
20. apr 2023

@karinss no my sme skúsili už 3 mlieka a nič :/ tak dúfam že to čoskoro prejde lebo ma porazí.. Je mi ho ľúto a tiež aj seba samej lebo som nespala mesiac normálne už 😒

karinss
20. apr 2023

Ja som tak isto menila mlieko najpr nutrilon ha zle, beba ha zle tak som dala hami tiež zle, potom france lait z toho bol spokojný ale po dvoch týždňoch začal z neho zvracat a vyhadzal sa takze som zas musela prejsť na HA hipp combiotik a to mu aj sadlo ale uz bol aj starší takže neviem ci to bolo mliekom... chápem ta úplne a verim že si hotova nervózna unavená...poznám to veľmi dobre... nek vam to čím skôr prejde