Kedy u vášho dieťaťa prestali koliky?
Medzi 3-4 mesiacom
Fuuu 🤦
Neboj, to dáš.
@66simonka66 asi sa najskôr zbláznim.. A skúšala si aj nejaké kvapky? Niečo čo by trošku pomohlo?
Ja som skúšala všetko, mám dvojičky a obe mali koliky, myslela som podobne ako ty, že mi preskočí. Skúšala som cez masáže bruška, ohrievanie brucha, cvičenie, teplé kúpele, kvapky SAB SIMPLEX, probiotiká, čaje, sunár som zalievala vodou z ovsených vločiek, antikolikové fľašky ale nič nepomohlo, len čas.
Nehovorím, že to nepomohlo vôbec ale koliky mali strašné, možno by boli ešte horšie bez týchto všetkých vecí.
Medzi 3.-4.mesiacom. Ale dodnes (ma rok) mu obcas hovorím, či to boli fakt koliky, lebo nervný a urevany je aj tak stále 😁🙈
@dotka04 no ale toto sa už pýtam aj ja teraz lebo toto malé stvorenie reve nonstop, mám pocit 🤔 a to je taký ten plač na zbláznenie 😬
Môj tiež reval nonstop od narodenia až do dakych 4roch mesiacov... myslela som že skončím už na psychiatrii.. robila som všetko co píše už žienka vyššie a nepomohlo nič... segra to povedala doktorke lebo jej malý mal tiež koliky a predpísala jej bebu sensitive tuším neviem isto a koliky prestali... moja doktorka ma nehala s prepáčením odsrať si to s vetou že z toho musí vyrásť... keď si nato spomeniem je mi z toho ťažko stále a to malý už ide mať 2roky... veľa šťastia, pevné nervy a prajem aby ste ich mali čo najkratšie 😶
@karinss no my sme skúsili už 3 mlieka a nič :/ tak dúfam že to čoskoro prejde lebo ma porazí.. Je mi ho ľúto a tiež aj seba samej lebo som nespala mesiac normálne už 😒
Ja som tak isto menila mlieko najpr nutrilon ha zle, beba ha zle tak som dala hami tiež zle, potom france lait z toho bol spokojný ale po dvoch týždňoch začal z neho zvracat a vyhadzal sa takze som zas musela prejsť na HA hipp combiotik a to mu aj sadlo ale uz bol aj starší takže neviem ci to bolo mliekom... chápem ta úplne a verim že si hotova nervózna unavená...poznám to veľmi dobre... nek vam to čím skôr prejde

V 5. mesiaci