Kedy vyrastú deti z laryngitídy?
Ahojte kedy vaše deti vyrástli z laryngitid ?
v skolke, asi tak v styroch rokoch uz nemaval
Ano po 7 veku už nemalo nikdy dieťa laryngitidu, dovtedy pravidelne 4 x do roka
okolo 6 roku predtym maval velmi silne nemohol dychat aj do nemocnice sme sli na urgent. Potom po 6 roku uz nastastie nemal
@natalia328 každým rokom je to lepšie, teraz má 4,5 a už posledné laryngitídy mal len tak, že v 1 noc max 20 min kašel, potom to prešlo buď do klasickej choroby, alebo prešlo len tak do pár dní už bez ´dalšieho kašľa
@janka_266 moja malá keď bola mala cca 2r 1x.. chodí druhý rok do škôlky a nechápem tento rok mala asi 4x. Skončili sme v nemocnici záchranku sme volali.. ja už mám z toho taký stres.
v skolke, asi tak v styroch rokoch uz nemaval
@viestta my opak, mala raz ako 2r .. teraz je druhý rok v škôlke a mala už 4x ...
@janka_266 moja malá keď bola mala cca 2r 1x.. chodí druhý rok do škôlky a nechápem tento rok mala asi 4x. Skončili sme v nemocnici záchranku sme volali.. ja už mám z toho taký stres.
@natalia328 nezvažujete liečenie v tatrách? môjmu zatiaľ vždy pomohol zyrtec a studený vzduch. ale už som aj uvažovala, že by mu možno prospelo preliečenie, uvidím ako sa to bude vyvíjať tento rok. nakoľko prvý rok v škôlke bol chorý skoro každý mesiac a často skončil s antibiotikami, ale minulý rok to už bolo lepšie, tak snáď sa to zlepší.
Moj ma 11r a este 1krat rocne laryngitidu mava, no obela lahsiu formu ako do 7-8r,
Tiež syn 11 rokov a ešte sa stane.
u nás po nástupe do školy prestali mávať laryngitídy
Kupili sme inhalator a pri naznaku nadchy inhaloval. Odvtedy sa nedusil, ani cipky sme nemuseli davat. Inak sme vzdy druhu a tretiu noc mali zachvaty, co sa dusil. Starsi mal paradoxne prvu laryngitidu okolo 7 rokov, ale nemal zuzene dychacie cesty az natolko, aby potreboval kortikoidy.
Kupili sme inhalator a pri naznaku nadchy inhaloval. Odvtedy sa nedusil, ani cipky sme nemuseli davat. Inak sme vzdy druhu a tretiu noc mali zachvaty, co sa dusil. Starsi mal paradoxne prvu laryngitidu okolo 7 rokov, ale nemal zuzene dychacie cesty az natolko, aby potreboval kortikoidy.
@senta_sofia a prosím vás čo ste inhalovali vincentku?
@senta_sofia a prosím vás čo ste inhalovali vincentku?
@natalia328 ano, vincentku
Tiež syn 11 rokov a ešte sa stane.
@chichua Ale aj sa dusi? Lebo laryngitidu mavaju normalne aj dospeli ludia, len sa uz nedusia, skor len odide hlas. Moj ma 5r a este teda ako 5rocny mal taku, ze som musela dat kortikoid. Dr. tvrdi, ze od tych 6 rokov to nebyva uz take nebezpecne.
@chichua Ale aj sa dusi? Lebo laryngitidu mavaju normalne aj dospeli ludia, len sa uz nedusia, skor len odide hlas. Moj ma 5r a este teda ako 5rocny mal taku, ze som musela dat kortikoid. Dr. tvrdi, ze od tych 6 rokov to nebyva uz take nebezpecne.
@marianarem 1x ju chytia od bratranca 12rocneho ktorý len nemal hlas lebo vraj kričal 🫣 takže áno u dospeleho to môže byť len strata hlasu ... Malej musím dávať prednison na dýchanie

@natalia328 každým rokom je to lepšie, teraz má 4,5 a už posledné laryngitídy mal len tak, že v 1 noc max 20 min kašel, potom to prešlo buď do klasickej choroby, alebo prešlo len tak do pár dní už bez ´dalšieho kašľa