icon

Kedy začnú chodiť hypotonické deti?

prissy
Včera o 17:14

Moje dieta ma axialnu hypotoniu plus hypermobilitu. Cvicime este 2x denne vojtovu, chodime aj na baby plavanie. stvornozkuje, chodi okolo nabytku, urobi iba par krokov a potom uz sada na zem. som z toho smutna a bojim sa ze to do 18 m nestihneme :(
vonku sa boji chodit, nevodim ju za ruku drzim ju za kapucnu aby nespadla lebo ta rovnovaha je slaba.
kedy sa rozchodili vase hypotonicke deticky?
Pride mi ze ma problem s rovnovahou a aj sa boji sama pustit..aj je to typicke hypotonicke dieta- nema rada pohyb…

dakujem za zdielanie vasich skusenosti

reela
Včera o 17:20

Tiez sme cvicili kvoli hypotonii, chodil, ked mal 15 mesiacov, potom sa uz nevedel zastavit. Tiez robil to, co popisujes - bal sa pustit sam, prakticky hned isiel stvornozky. Som citala, ze odbornici hovoria, ze cim dlhsie bude stvornozkovat, tym lepsie pre dieta, lebo si spevnuje svaly. Takze o nic zatial neprichadza. Si starostliva mamka.

anonym_ebff40
Včera o 17:24

Kamoska cvičila 4x denne, chodiť dieťa začalo ako 22 mesačne. Dnes je to športovec, karaterista.
Nechaj ju stvornozkovat. Nevod ju za kapucňu, vlastne jej nedáš šancu trénovať rovnováhu

anonym_9e7a39
Včera o 17:28

@prissy aj nas syncek, cvicili sme na hypotoniu, zacal.presne vecer pred 18m. Povedali mi, ze ked vie chodit okolo nabytku, urcite chodit bude, aj ked to cakanie je umarajuce. U nas najrychlejsie napredoval sucasne s cvicenim na chrbatik _ vzpriamovace chrbta a balancne cviky na brusne svaly.

anonym_f59e4f
Včera o 17:38

@prissy Na 16 mesiacov začala, neboj.

prissy
autor
Včera o 18:05
@anonym_ebff40

Kamoska cvičila 4x denne, chodiť dieťa začalo ako 22 mesačne. Dnes je to športovec, karaterista.
Nechaj ju stvornozkovat. Nevod ju za kapucňu, vlastne jej nedáš šancu trénovať rovnováhu

@anonym_ebff40 ja viem, ja sa snazim co najmenej vodit, ale vonku je to tazko, tam ju nemozem nechat stvornozkovat len tak :/

anonym_ebff40
Včera o 18:20
@prissy

@anonym_ebff40 ja viem, ja sa snazim co najmenej vodit, ale vonku je to tazko, tam ju nemozem nechat stvornozkovat len tak :/

@prissy obliecť staré handry, rukavice na ruky, staré hrubé ponožky na kolena a dať na trávnik, piesok

anonym_ca3e36
Včera o 19:12

Ja mam dieta, ktore nie je hypotonicke, a aj tak zacalo chodit az v 15 mesiacoch.