icon

Kiahne alebo štípance

Dnes o 16:10

Ahojte,
syn ma taketo virazky. Prosivas vie niekto coby to mohlo byt?

Kiahne alebo štípanceKiahne alebo štípanceKiahne alebo štípanceKiahne alebo štípanceKiahne alebo štípance
senta_sofia
Dnes o 16:16

@anonym_autor zavisi ako dlho to ma taketo a ci sa to meni, kiahne sa vyhodia a zacnu nasledne plnit ako keby vodou, taky pluzgierik. Niektore maju podobny stred, ale na kiahnu mi z foto pridu drobne a aj to miesto pod pazuchou nie je uplne standard. Zvysne neviem lokalizovat z foto, kde ich ma.

niqua
Dnes o 16:24

@anonym_autor ja si myslim, ze to kiahne proste su

autor
Dnes o 16:27
@senta_sofia

@anonym_autor zavisi ako dlho to ma taketo a ci sa to meni, kiahne sa vyhodia a zacnu nasledne plnit ako keby vodou, taky pluzgierik. Niektore maju podobny stred, ale na kiahnu mi z foto pridu drobne a aj to miesto pod pazuchou nie je uplne standard. Zvysne neviem lokalizovat z foto, kde ich ma.

@senta_sofia
ma to v pase tam kde je guma od trenirok, okolo podpazušia, lakťa. Srazuje sa tyzden na unavu a bolesti brucha.

niqua
Dnes o 16:29
@anonym_autor

@senta_sofia
ma to v pase tam kde je guma od trenirok, okolo podpazušia, lakťa. Srazuje sa tyzden na unavu a bolesti brucha.

@anonym_autor takto aj nam kiahne zacali...este stale ich mame...tazky priebeh...uz 4 tyzden sme doma...a na tej fotke co ukazujete tak taketo mala v prvy a druhy den

niqua
Dnes o 16:31
@niqua

@anonym_autor takto aj nam kiahne zacali...este stale ich mame...tazky priebeh...uz 4 tyzden sme doma...a na tej fotke co ukazujete tak taketo mala v prvy a druhy den

Tie bolesti brucha...tyzden az trvali + hnačky a až tak prva vyražka

senta_sofia
Dnes o 16:44
@anonym_autor

@senta_sofia

@anonym_autor a tieto vyrazky ma asi kolko dni? Menia sa?

alexa21
Dnes o 16:55

Naša 10 mesačna ma teraz. Ľahký priebeh 🙏.
Dôležité je sledovať ako bude vyrazka vyzerať 2hy deň.
Musí byt vodnata.
A neviem ci nie je pravidlo pri kiahnach mat vyrážky na pokožke hlavy - vo vlasoch.