Kiahne - bolesť a svrbenie
Ahojte žienky dcéra má kiahne dnes 4 deň veľmi sa sťažuje na bolesť dala som panadol čapíky od svrbenia tantum verde roztok ( na odporúčanie lekára) a fenistil prosím viem jej ešte nejako pomôcť?
@anonym_autor aj my máme práve kiahne...už síce 9ty deň....ale svrbia ho stále....včera sa sťažoval na bolesť nôh, dala som panadol sirup. Keď mal ešte len pľuzgiere, kukala som ho 2x denne v hypermangane a potierala s tanno hermal. Na noc som dávala ditiaden....fenistil kvapky nepomáhali.
@anonym_autor aj my máme práve kiahne...už síce 9ty deň....ale svrbia ho stále....včera sa sťažoval na bolesť nôh, dala som panadol sirup. Keď mal ešte len pľuzgiere, kukala som ho 2x denne v hypermangane a potierala s tanno hermal. Na noc som dávala ditiaden....fenistil kvapky nepomáhali.
@ivanka0603 Zdravim, viete mi poradit ci su toto kiahne?
@ivanka0603 Zdravim, viete mi poradit ci su toto kiahne?
@fekiacovakamila vyzerá že sú....moje deti, keď ich mali tak mali aj vodové pupáčiky ake mali aj len červené vyrážky, ktoré sa zmenili na chrastičky. Ale vodové pupáčiky sú hlavný rozpoznateľný znak. Teploty boli u nás az na 5ty deň.
Ak sú to kiahne, počet vyrážok bude rásť. Natierali sme s TannoHermal a teatree olejom, pri najväčšom výsype som im robila hyoermanganove kúpele (len ako na špičku noža hypermaganu rozpustiť vo vani s vodou).

Okúpať v hypermangane, pozor na oci