Kiahne - liečba
Mame kiahne. Poraďte natierať to niecim ci nechat to tak volne prasknut? Kupat v hypermangane?
@marickaaaa natierala som betadine a kúpala v hypermangane, na noc dithiaden, alebo fenistil
@marickaaaa kúpala som v hypermangane, natierala hnedou vodičkou ktorú predpísal lekár, a fenistil kvapky
my mame kiahne opat mali sme v januari..zevraj slaby priebeh tak prisli zase.mam dvojicky jeden to mal dva tyzdne cca spat prve 3 dni teplota ale inak bol ko druheho to chytilo vcera a hrozne...nic neje len lezi teplotu mal v noci len..ja som si najprv znacila tenkou vrstvou tekutym pudrom ci sa robia nove..potom len tee tea teee olej nic ine a na noc dithiaden..
Budeme to mat este ťažké s tou 3rocnou. Ma 3 kiahne a si ich uz odskriabla... och
@marickaaaa U mojej dcéry som používala iba Tantum Verde sprej /pôsobí aj proti svrbeniu a rýchlo sa kiahne hoja/. Nepotrebovala ani Fenistil a pod.
Už sa neodporúča tekutý púder, ten hojenie predlžuje.
Pri teplote nedávať Nurofen.
@patka06 áno ten tantum verde sprej je na nej super. Naša to mala pred dvomi rokmi fakt hrozné, a ten sprej jej fakt ulavoval
Prosím vas maminky chcem sa vás opýtať .. nasa mala ma len 3bodky nic viac. Mali ste to niektorá? Syn mal asi 30dokopy ani nie. A mala ma len 3bodky
@marickaaaa ja som mala zevraj jednu, ked som bola mala, cize velmi lakhy priebeh a ked mali deti pred dvomi rokmi, nedostala som ich.Zalezi aj od imunity, kolko protilatok sa spravi. Syn mal asi 30, dcera asi miliardu.
Pri synovi pred dvoma týždňami ani neviem, ze mal nejake kiahne a mala mi dava dost zabrať. Aj keď ma len 3bodky samozrejme si ich všetky odrapla
@matullienka dobrý deň môžem sa opýtať mame kiahne presne toto iste som aj ja používala už ma len chrasty je to 9 deň môžem ho už osprchovať so šampónom ci stále pokračovať v liečbe aj keď ma chrasty toto vôbec netuším kedy ukončiť liečbu ďakujem za odpoveď

Ja som potierala tým sprejom tantum verde poradila mi to dr, a kupala v hypermangane, na noc som potierala mliečkom tanno hermal