Kiahne u dieťaťa, opätovné zhoršenie 12. deň po zlepšení stavu?

fazulkova
6. jún 2019

Mamicky, prosim vas o radu.. stretli ste sa s tym, ze by sa vasmu dietatku pri kiahniach po zepseni stavu, opat sa zhorsil stav? Dcerka 5r 8m ma od minuleho pondelku - 27.05 kiahne, pozvolny priebeh, prve dni- par pupacikov, na treti den najviac, odhadom max 200. Teplota nebola, len jednu noc, mierne zvysena, uzliny zdurene dost. Par dni unava, polihovanie . Po cca 5 dnoch zlepsenie uplne, opat to bola moja vymyselnicka, nahanala sa , blaznila po dome. Pupaciky sa pekne hoja.Dnes opat unava, a mierne zvysena teplota, nezda sa mi to... Jasne , k dr pojdeme, ale az zajtra, dnes tam nie je. Zaujimaju ma vase skusenosti, dakujem!

ladyblcha
6. jún 2019

@fazulkova po kiahnach je velmi znizena imunita, takze je mozne ze prechladla, alebo niekto virozu doniesol.

eriksonka1234
6. jún 2019

@fazulkova dcéra mala kiahne vo februári, a po nich mala veľmi zníženú imunitu, neustále afty, momentálne kvôli tomu berie Imunor a Isoprinosin. Doporučujem zvýšiť vitamíny.

hope87
7. jún 2019

Presne ako pisu vyssie...ma oslabenu imunitu a mozno na nu nieco lezie. Urcite treba doplnit vitaminy...kludne mozes aj probiotika...moj maly mal nedavno a davala som b-komplex aj cecko a stale pokracujem a teda ako nastupil do skolky po 16tich dnoch nic sa na neho nenalepilo...bol trosku zachripnuty ale salviove cmulacie tablety na to stacili 🙂

fazulkova
autor
8. jún 2019

@ladyblcha
@hope87
@eriksonka1234 dakujem baby, no dr nas vcera poslala lezat na infekcne, v noci mala cez 39 aj rano, moznost ecefalitidy a pod.komplikacii....tam nas ale dr poslala domov, ze to nevyzera na a komplik.kiahni a sledovat a v pripade zhorsienia ist tam.. no uvidime, stale ma teplotu, ja taky strach, ale velmi dufam a verim, ze bude ok ..

fazulkova
autor
8. jún 2019

@hope87 ano davam, aj dr nam kazalahylak, co jej tiez davam, dakujem 🙂

hope87
10. jún 2019

@fazulkova ahoj...ako sa mate? dufam, ze uz nema teplotu a citi sa lepsie...

fazulkova
autor
10. jún 2019

@hope87 dakujem za zaujem 🙂 no ma sa lepsie, klop klop, vcera hnackovala, dnes este tiez trochu.. ale uz nemala aspon horucky a vyzera a citi sa lepsie 🙂 boli sme aj u dr, lebo zase bola rano vyhadzana, ale tak inak-cervene fliacky, dr vravela, ze asi z teplot..zobrala jej krvicku, budem sa modlit, aby to bolo ok. ale lekarnicka u nas mi vravela, ze uz bolo viac pripadov, ako my-na konci ochorenia, dostali deti vysoke horucky a k tomu hnacku, alebo zapal dychacich ciest, akoby nejaku virozu.. tak ma to trochu upokojilo, ze nebola Hanka jedina s takym priebehom..