Kolika u dvojmesačného dieťatka
Ahojte. Vedeli by ste mi poradit nieco dobre a ucinne na koliku? Mame 2 mesiace a bolest je velka, espimisan a biogaia nam nezaberaju a mame aj antikolokove flaskt. Dakujem
Masaz bruska robime stale aj rurku pouzivam. A teple zabaly davam tiez na brusko uz mame asi vsetko ako flase, biogaiu uz aj nutrilon anti colucs tak uvidime
Skúste Emulips kvapky, čisto prírodné, vyrobené podľa starej čínskej receptúry, bez chem. stabilizácie. Ak kojíte , môžete ich užívať aj vy a cez mliečko priaznivo ovplyvnia trávenie bábätka. Viac o zložení , pôsobení výrobkov si môžete prečítať na tomto odkaze, kde nájdete aj moje kontakty - rada poradím, vysvetlím. http://www.okg-fit.cz/zdravieapriroda
Ahoj Dominika, my sme si týmto tiez presli.. skusali sa masaze, zabaly.... a tak.. potom nam pani doktorka poradila aby sme skusili kvapky Coliprev.. pretoze mala podozrenie ze tie bolesti a place mozu byt aj z toho ze mala ma intoleranciu na mlieko.. a teda asi aj mala pravdu.. 🙂 po par dnoch sme hned videli vysledok..malej sa polepsilo .. pravidelne "kvapkujeme" Coliprev a je nam ovela lepsie.. 🙂 takze vrelo odporucam
ahoj, my sme skusali vsetko mozne...mala takmer kazdy vecer plakavala 2-3 hodinky. nepomohli espumisany, ani ziadne z tych kvapiek a sirupov proti kolikam, protikolikove flasky, masazne geliky. jedine co zaberalo trosku bola poloha na tigrika a u mna odsledovat potraviny, na ktore reagovala: cokolvek z kysnuteho cesta - chlieb, pizza, kolace, jablka, cokolada, kava, zazvor.... kym sme na to prisli, trvalo to. zacalo to prisnejsou dietou a postupnym zaradovanim potravin. 7 mesiac sme s tym boli v nemocnici na pohotovosti, ci to nie ej nieco vaznejsie ale nie. po 7. mesiaci zazracne utalo. teraz mame 15. a mala nema ziadne problemy s akoukolvek potravinou v mojej alebo jej strave (ani na potraviny, na ktore bola prvych 7 mesiacov hakliva). vobec uz nebolieva brusko.
drzim palce aby vam nieco zabralo. kazde babo reaguje inac.
nam na koliku velmi pomohli kvapky Coliprev.. po par dnoch sa dcere ulavilo. prejavy koliky ustupili a mala bola aj pokojnejsia.. takze my sme velmi spokojnz prave s nimi 🙂
my mame tiez vyborne skusenosti prave s kvapkami Coliprev s enzymom laktaza... poradila mi ich kamoska. a od kedy sme zacali kolikovat.. hned sme ich nasadili.. chvalabohu.. prejavy koliky vdaka kvapkam neboli az take hrozne.. urcite odporucam s vlastnych skusenosti 🙂
my mame dvojicky takze si viete predstavit ten kolikovy maraton :D :D chvalabohu mi lekarka odporucila kvapky Coliprev s enzymom laktazy.. takze sme ich hned nasadili.. po pri tom sme masirovali, cvicili... a prejavy koliky sa po par dnoch zmienovali.. na drobcoch sme aj videli viditelnu ulavu a zlepsenie.. takze ja mam tiez prave s tymti kvapkami vyborne skusenosti 🙂

@dominika1876 nam zabralo okrem probiotik,..horuci zabal na brusko/body/ ,ovinutie maleho okolo seba a natriasanie,...a este k tomu cumel,ktory pomaha tiez,...ine nic nezabera,..prisli 3 mesiace a bolo po kolikach,...nic neexistuje na 100%,....samo prislo,same odide,...este sem-tam som pouzila rektalnu rurku na prdiky,....a masaz bruska Pupikom,...