Kolika u dvojtýždňového syna

30. aug 2021

Som dva týždne po pôrode, mám syna kojim ho ma koliku každu noc je hore celý deň by prespal a celú noc by chcel byť hore v noci mi stále plače nedá sa to nijako utíšiť nezaberá ani cecok ani Dudlik vôbec nič čo mám robiť ma niekto skúsenosti? 😓 Už som zúfalá.🥺

mauduska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mauduska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
amelie2017
30. aug 2021

Ano, aj nam pomohlo, ked som vysadila mliecne. Muz s tym ma problemy, tak to bola jedna z moznosti, ktora ma napadla medzi poslednymi. Teraz uz ma 8 tyzdnov a uz si sem tam nieco mozem dat. Inak ma koliku, ze ho boli brusko alebo koliku bez priciny? Lebo ta je neurologickeho povodu a nepomoze, ani ak bude pekne prdkat a kakat. Len dozretie neuro sustavy.

sonka_miro
30. aug 2021

My sme sa trapili od 4 tyzdnov do 4 mesiaca tiez kazdy jeden den, vzdy vecer mala koliky, pomohli nam.kvapky coliprev vzdy pred kazdym papanim podla mnozstva vypiteho mliecka sa dava, masticka pupik a masirovanke bruska, feniklovy cajik, rascovy cajik, espumisan a ked uz bolo najhorsie a neprechadzalo tak rektalna trubicka. Ale coliprev velmi pomohol. Drzim palce .

sandra151
30. aug 2021

Nekonzumovať nič mliečne a dávať coliprev pred každým papaním

mimixxxx
30. aug 2021

dovodov je viac: napr. medicinske ako alergie, intolerancie... ak je zdravy potom je moznost - high need baby - tam treba len vydrzat (min. 3 mesiace), dietatko si pomaly zvyka na tento svet a zmiernit sa to da len kontaktnym rodicovstvom a ked mu budes robit podmienky ako v brusku. Inak probiotika mozu este trochu pomoct. Skutocnu bolest bruska (pokial nema vazne problemy s crevom) ma vraj len 1 percento deti.

gugulko
15. sep 2021

Super zaberá tymianovy krém od just potierať prudko a úľava a plač sú preč.....skús napíš kamoška ti vie objednat