icon

Koliky u 4-týždňového bábätka

nikaa2990
20. dec 2025

Ahojte, chcem sa vás opýtať či máte niektorá skúsenosť s tak extrémnou kolikou, že vám bábätko nespalo/nespi aj 12h a len stále plače, ak aj zaspí, tak len na pár minút a znova je hore. Ja som už zúfalá, dávam kvapky SAB simplex, coliprev a aj probiotiká, robím masáže bruska, cvičím s nozkami, používam aj hadicku. Mlieko mame UM sunar expert ar comfort. Po týždni vysloveneho trápenia kedy sme prebdeli dni aj noci mi maly zaspal tak, že prespal 8h vkuse celu noc, cez deň spinkal tiež celkom pekne už som začínala vidieť svetlo na konci tunela no ako prišiel večer zase sa začal kolotoč :( ak máte niektorá nejakú radu, čokoľvek čo pomôže budem vďačná.

elz1920
20. dec 2025

Ak dávaš vigantol, vymeň za iné déčko.

nikaa2990
autor
Včera o 07:28
@elz1920

Ak dávaš vigantol, vymeň za iné déčko.

@elz1920 dávam devit nie vigantol

riskoh
Včera o 09:12

Presli sme si tymto istym, prebdene a uplakane dni a noci. Nepomohlo nic,ziadne kvapky,masaze a pod., pomohol len cas. Po 3.mesiaci akoby utalo. Neskor s prikrmami este lepsie. Prajem vela trpezlivosti!

nikolani
Včera o 13:12
@nikaa2990

@elz1920 dávam devit nie vigantol

@nikaa2990 u nás aj devit robil zle. Prešli sme na Teréziu

nikaa2990
autor
Včera o 16:31
@nikolani

@nikaa2990 u nás aj devit robil zle. Prešli sme na Teréziu

@nikolani o tých som nepočula. A je po nich lepšie?

ivangeline
Včera o 16:49

Prehodiť cez plece a chodiť, ležať, sediet s babom.

nikaa2990
autor
Včera o 19:26
@ivangeline

Prehodiť cez plece a chodiť, ležať, sediet s babom.

@ivangeline
@ivangeline toto všetko robíme. Ležať, sedieť nie vždy vydrzime lebo rev väčšinou musime byt v pohybe

20erika07
Včera o 19:48

Neviem poradiť, lebo mojej nezabralo nič ani zo spomenutého ani nami skusaneho iného, u nas to trvalo do polroka ,kym to postupne uplne vymizlo, ale aspon držím palce nech bábätku nieco zaberie a rýchlo to prejde🫶

ivangeline
Dnes o 08:25
@nikaa2990

@ivangeline
@ivangeline toto všetko robíme. Ležať, sedieť nie vždy vydrzime lebo rev väčšinou musime byt v pohybe

@nikaa2990 cumel? Pomaha pri traveni a nebude sa príliš nalievať mliekom.