icon

Koľko čakať pred ďalšou dávkou Babycalm kvapiek?

16. jún 2025
majus2323
16. jún 2025

Nepíšu presný odstup , ale ja dávam keď je zle najskôr po 3h čiže na ďalšie kŕmenie. Väčšinou však len 1x za deň ..

autor
16. jún 2025
@majus2323

Nepíšu presný odstup , ale ja dávam keď je zle najskôr po 3h čiže na ďalšie kŕmenie. Väčšinou však len 1x za deň ..

@majus2323 aj ja som chcela len 1x dávať, ale veľmi ho boli bruško… už neviem čo mám robiť, masaz nepomaha

majus2323
16. jún 2025

Úplne vás chápem ... Ale asi to bude musieť už len prejsť...môžte pocvicit s nožičkami , nahriat si plienku a dať na bruško , teplý kúpeľ , možno poloha na togrika alebo na brušku , ponosiť, odbaliť a nechať bez plienky chvíľu resp len byť v rozopnutej čistej.... Máme odžité. Viem čo prežívate ako mama ...

majus2323
16. jún 2025

Popozerajte ako tu masáž robiť na internete na videách kúpte pupik a masírujte tým a nie krátko trošku dlhšie a po masáži nožičkami k brušku cvičiť ( ideálne ale až hodinu a pol po papani) ... Z kvapiek môžte skúsiť ešte Espumisan na plynatosť alebo Coliprev to je zase že pomáha tráviť laktózu. Potom probiotika určite. Každé je na niečo iné takže môžte aj kombinovať ale určite v lekárni vám o Tom povedia viac aj pediater...

majus2323
16. jún 2025
@majus2323

Popozerajte ako tu masáž robiť na internete na videách kúpte pupik a masírujte tým a nie krátko trošku dlhšie a po masáži nožičkami k brušku cvičiť ( ideálne ale až hodinu a pol po papani) ... Z kvapiek môžte skúsiť ešte Espumisan na plynatosť alebo Coliprev to je zase že pomáha tráviť laktózu. Potom probiotika určite. Každé je na niečo iné takže môžte aj kombinovať ale určite v lekárni vám o Tom povedia viac aj pediater...

@majus2323 ak ste na UM zvážte s dr. aj zmenu mlieka nám táto zmena prospela, alebo aj kojite lovte v pamäti čo ste papala a odsledujte si čo robí bábätku zle. Mlieko sa síce tvorí z krvi to je pravda ale ja zjesť paradajkovú omáčku tak večer plačem s ňou. Proste črievka musia dozrieť , väčšinou okolo 3 mesiaca do pol roka ... Takže najväčšia rada je vydržať. Neraz som plakala s ňou od zúfalstva