Koľko dní musí byť dieťa doma pri všiach?
Ahojte
Dnes mi poslali dcéru zo škôlky, že sa škriabe a našli jej vsi. Koľko musí byť doma ak spravíme všetky opatrenia cez víkend?
Ja som nasla vsi piatok malej dala som kúru liquido duo. Zábal aj šampón. Piatok sobotu aj nedeľu. Vycesala som vyzehlila so žehličkou na vlasy a pondelok šla do školy. Nemala už žiadne vsi
@anonym_autor nas kontrolovala doktorka. kym zmiznu vsetky hnidy, do 3-4dni sme sa uplne zbavili. nastastie v tom bol vikend
@anonym_autor Hlavne musíš mať potvrdenie od Dr, že dieťa je čisté. Bez toho ti ju nevezmú.
A potrebujem papier od lekára ? Viem, že do škôlky až keď sa ich zbavíme ale keď sa nám to podarí cez víkend tak či musi byť doma.
A potrebujem papier od lekára ? Viem, že do škôlky až keď sa ich zbavíme ale keď sa nám to podarí cez víkend tak či musi byť doma.
@anonym_autor nepodarí sa vám to cez víkend. Dávam tomu 3-5 dni
@anonym_autor neviem, moj mal v skole, dalsi den som ho este nechala doma, lebo vsetky hnidy nezisli. V pondelok uz siel. Ale treba potom este kontrolovat aj 3t, aby sa to nevratilo z nejake zabudnutej hnidy.
Neverim.ze niekto s takou prkotinou ako papier o odvšivsni otravuje lekarov.Autorka.hlavne mali celu triedu nechat doma naraz.takto sa moze stat,že si dieťa odvšivíš a v pondelok chyti dalšie zvieratka od spolužiaka....
Cez vikend by si to mala zvladnut.ale ak uz ma hnidy musiš do jedinej z hlavy vyčesat resp.vybrat prstami.
@anonym_autor moja dcéra bola doma týždeň kým som ju poriadne vyčistila,ale ona má vlasy po pas a husté.
@anonym_autor Kým sa nezbavíte vší a hníd. To môže trvať aj 5-7 dní.
Dcéra má vlasy veľmi jemné a krátke
@anonym_autor my sme mat museli
Neverim.ze niekto s takou prkotinou ako papier o odvšivsni otravuje lekarov.Autorka.hlavne mali celu triedu nechat doma naraz.takto sa moze stat,že si dieťa odvšivíš a v pondelok chyti dalšie zvieratka od spolužiaka....
Cez vikend by si to mala zvladnut.ale ak uz ma hnidy musiš do jedinej z hlavy vyčesat resp.vybrat prstami.
@janinah nemusíš veriť, väčšina škôl to ma v školskom poriadku, aj u nás aj v školke aj v škole bez papiera od lekára ani nahodou

@anonym_autor no automaticky by mala byť doma kým jej tie vsi z vlasov nedáš preč. Hádam nechceš aby aj iné deti pochytali. Strašne rýchlo sa množia