icon

Koľko dní musí byť dieťa doma pri všiach?

17. okt 2025

Ahojte
Dnes mi poslali dcéru zo škôlky, že sa škriabe a našli jej vsi. Koľko musí byť doma ak spravíme všetky opatrenia cez víkend?

jaass
17. okt 2025

@anonym_autor no automaticky by mala byť doma kým jej tie vsi z vlasov nedáš preč. Hádam nechceš aby aj iné deti pochytali. Strašne rýchlo sa množia

anonym_0ff153
17. okt 2025

Ja som nasla vsi piatok malej dala som kúru liquido duo. Zábal aj šampón. Piatok sobotu aj nedeľu. Vycesala som vyzehlila so žehličkou na vlasy a pondelok šla do školy. Nemala už žiadne vsi

anonym_19d640
17. okt 2025

@anonym_autor nas kontrolovala doktorka. kym zmiznu vsetky hnidy, do 3-4dni sme sa uplne zbavili. nastastie v tom bol vikend

anonym_bd3286
17. okt 2025

@anonym_autor Hlavne musíš mať potvrdenie od Dr, že dieťa je čisté. Bez toho ti ju nevezmú.

autor
17. okt 2025

A potrebujem papier od lekára ? Viem, že do škôlky až keď sa ich zbavíme ale keď sa nám to podarí cez víkend tak či musi byť doma.

anonym_ddae61
17. okt 2025
@anonym_autor

A potrebujem papier od lekára ? Viem, že do škôlky až keď sa ich zbavíme ale keď sa nám to podarí cez víkend tak či musi byť doma.

@anonym_autor nepodarí sa vám to cez víkend. Dávam tomu 3-5 dni

euka210
17. okt 2025

@anonym_autor neviem, moj mal v skole, dalsi den som ho este nechala doma, lebo vsetky hnidy nezisli. V pondelok uz siel. Ale treba potom este kontrolovat aj 3t, aby sa to nevratilo z nejake zabudnutej hnidy.

janinah
17. okt 2025

Neverim.ze niekto s takou prkotinou ako papier o odvšivsni otravuje lekarov.Autorka.hlavne mali celu triedu nechat doma naraz.takto sa moze stat,že si dieťa odvšivíš a v pondelok chyti dalšie zvieratka od spolužiaka....
Cez vikend by si to mala zvladnut.ale ak uz ma hnidy musiš do jedinej z hlavy vyčesat resp.vybrat prstami.

anonym_9f32f8
17. okt 2025

@anonym_autor moja dcéra bola doma týždeň kým som ju poriadne vyčistila,ale ona má vlasy po pas a husté.

chrobak7
17. okt 2025

@anonym_autor Kým sa nezbavíte vší a hníd. To môže trvať aj 5-7 dní.

autor
17. okt 2025

Dcéra má vlasy veľmi jemné a krátke

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
anonym_19d640
18. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor my sme mat museli

pininka1
18. okt 2025
@janinah

Neverim.ze niekto s takou prkotinou ako papier o odvšivsni otravuje lekarov.Autorka.hlavne mali celu triedu nechat doma naraz.takto sa moze stat,že si dieťa odvšivíš a v pondelok chyti dalšie zvieratka od spolužiaka....
Cez vikend by si to mala zvladnut.ale ak uz ma hnidy musiš do jedinej z hlavy vyčesat resp.vybrat prstami.

@janinah nemusíš veriť, väčšina škôl to ma v školskom poriadku, aj u nás aj v školke aj v škole bez papiera od lekára ani nahodou