Koľko nemusí kakať kojené dieťa?
U nás sú to už 2tyzdne čo nekaka. Kedy to treba riešiť ?
@kajka1512 Dojcene deti malokedy mavaju zapchu. Dva tyzdne je sice dost, ale citala som aj o takych intervaloch nekakania u dojcenych deticiek. Pokial je babo spokojne, nestresovala by som.
Moj mladší bežne týždeň
aj viac nekakal. Najviac tuším 11 dní mal rekord. Potom tá plienka stála za to.😁Riešila by som vtedy, ak by bolo dieťa nespokojné a veruže bábo to vie dať najavo, keď je v nepohode. Hlavne netreba počúvať rady žien, ktoré o niečom takom ani nepočuli.😉
@janulka1802 presne. U nas podobne.
No moje 3...max tyzden. Ale prdka? Ak prdka..pride to.
Moj najdlhsie vydrzal 19 dni.
15 dni sme mali rekord potom som musela prat postielku nakompletku..😂
Je jedno, či by sa jednalo o dvojmesačné alebo dvojročné dieťa. Riešila by som s doktorkou, keby nekakalo viac než päť dní.
Moj vedel tak týždeň nekakat a dlho ho to takto držalo za to mala kadi furt
a mas dost mlieka?Mala v stolici take ze biele hrudky mliekove?Lebo ono to moze byt aj tak ze toho mlieka mas tak akurat,a nic nazvys alebo menej a dita preto vsetko stravi.Ved skus rektwl u rurku mu dat,tym nic neublizis.Niek kazdy den,vyskusaj a podla mna sa vykaka ale nerob to opakovane kazdy den ,ci tyzden.
Ahoj aj mne deti tak dlho nekakali, asi aj 16 dní , ale strácala som mlieko a boli už hladní, aj málo mlieka môže znamenať nekakanie nielen zápcha.
@marianna_peskova není to vobec jedno, či je to kojené bábo alebo dvojročné dieťatko, ktoré už je všetko. Máš s tým osobnú skúsenosť s kojeným bábatkom? Ja áno a aj naša pediatrička v tom nevidela žiadny problém.
@kajka1512 moj stredny kakal asi tak 1x za 10dni, 2t, uz presne neviem...ale to potom nebola prazenicka, ale zlta husta farba 🤣 to som ho musela celeho umyt, ziadne vlhcnene by nepomohli 🤣
...uvidis kedy sa vykaka a co to bude, ale ked je len dojceny tak by nemal byt problem, ked je spokojny
@kajka1512 Ja viem tak ze 10 dni je norma, takze 2 tyzdne by som uz riesila s doktorkou.
@janulka1802 Áno, môj syn bol výhradne kojený.

Ja som pocula tak ze 9x za den ale aj raz za 9 dni jev poriadku. Ale 2 tyzdne mi pride dlho…skus sa opytat tu v skupine Laktacna poradna