icon

Koľko nemusí kakať kojené dieťa?

kajka1512
3. dec 2021

U nás sú to už 2tyzdne čo nekaka. Kedy to treba riešiť ?

gladys_07
3. dec 2021

Ja som pocula tak ze 9x za den ale aj raz za 9 dni jev poriadku. Ale 2 tyzdne mi pride dlho…skus sa opytat tu v skupine Laktacna poradna

scorpionflower1
3. dec 2021

@kajka1512 Dojcene deti malokedy mavaju zapchu. Dva tyzdne je sice dost, ale citala som aj o takych intervaloch nekakania u dojcenych deticiek. Pokial je babo spokojne, nestresovala by som.

janulka1802
3. dec 2021

Moj mladší bežne týždeň
aj viac nekakal. Najviac tuším 11 dní mal rekord. Potom tá plienka stála za to.😁Riešila by som vtedy, ak by bolo dieťa nespokojné a veruže bábo to vie dať najavo, keď je v nepohode. Hlavne netreba počúvať rady žien, ktoré o niečom takom ani nepočuli.😉

andrea_ff
3. dec 2021

@janulka1802 presne. U nas podobne.

ivangeline
3. dec 2021

No moje 3...max tyzden. Ale prdka? Ak prdka..pride to.

selest
3. dec 2021

Moj najdlhsie vydrzal 19 dni.

tetapetra
3. dec 2021

@kajka1512 mám pocit,že 18dni bol rekord. Ale potom keď naložil 🤦🏻‍♀️. Až ku krku a ten smrad.

saxana000
3. dec 2021

15 dni sme mali rekord potom som musela prat postielku nakompletku..😂

marianna_peskova
3. dec 2021

Je jedno, či by sa jednalo o dvojmesačné alebo dvojročné dieťa. Riešila by som s doktorkou, keby nekakalo viac než päť dní.

dada0902
3. dec 2021

Moj vedel tak týždeň nekakat a dlho ho to takto držalo za to mala kadi furt

lasoli
3. dec 2021

a mas dost mlieka?Mala v stolici take ze biele hrudky mliekove?Lebo ono to moze byt aj tak ze toho mlieka mas tak akurat,a nic nazvys alebo menej a dita preto vsetko stravi.Ved skus rektwl u rurku mu dat,tym nic neublizis.Niek kazdy den,vyskusaj a podla mna sa vykaka ale nerob to opakovane kazdy den ,ci tyzden.

barbie1981
3. dec 2021

Ahoj aj mne deti tak dlho nekakali, asi aj 16 dní , ale strácala som mlieko a boli už hladní, aj málo mlieka môže znamenať nekakanie nielen zápcha.

janulka1802
3. dec 2021

@marianna_peskova není to vobec jedno, či je to kojené bábo alebo dvojročné dieťatko, ktoré už je všetko. Máš s tým osobnú skúsenosť s kojeným bábatkom? Ja áno a aj naša pediatrička v tom nevidela žiadny problém.

euka210
3. dec 2021

@kajka1512 moj stredny kakal asi tak 1x za 10dni, 2t, uz presne neviem...ale to potom nebola prazenicka, ale zlta husta farba 🤣 to som ho musela celeho umyt, ziadne vlhcnene by nepomohli 🤣
...uvidis kedy sa vykaka a co to bude, ale ked je len dojceny tak by nemal byt problem, ked je spokojny

andreatytler
4. dec 2021

@kajka1512 Ja viem tak ze 10 dni je norma, takze 2 tyzdne by som uz riesila s doktorkou.

marianna_peskova
4. dec 2021

@janulka1802 Áno, môj syn bol výhradne kojený.