icon

Koľko sa čaká v ortopedickej ambulancii na Kramároch?

fogpi
27. sep 2010

Prosím , keď máte niekto skúsenosti , chystáme sa sa oboma deťmi k Dr. Kusinovi kôli , nôžkam kedže tu v NZ nie je detský ortopéd. Ako to tam chodí, kolko sa čaká ? Či tam býva vela ľudí... Keď viete niečo bližšie prosím o info Ďakujem

vevusiatko
27. sep 2010

My tam chodime. Cakat sa necaka vobec ale treba byt objednany termin sestricka zvykne prisposobit vasim potrebam. Niky sme tam necakali raz nas zobral dokonca skor o 15 minut 🙂 hlavne sa treba objednat

irama29
28. sep 2010

Ja mam zasa taku skusenost, ze sa tam neda objednat ☹ pred mesiacom som tam isla s rocnou dcerkou na odporucanie rehabilitacnej lekarky, cez telefon mi povedali, ze objednat sa neda, treba prist rano na casenky..tak sme o siestej vyrazali z domu, lebo nie sme z BA, casenku sme mali c.3, ale na rad sme sa dostali az okolo desiatej..a kedze nas poslali na rontgen, domov sme odchadzali o dvanastej..buduci tyzden tam ideme znova, teraz k inej lekarke, ktora sa specializuje na ten problem ktory dcerka ma..a tam nas objednali na odporucanie tej lekarky, ktora dcerku vysetrovala pred mesiacom, ale nie na konkretnu hodinu, len na den a ze treba zobrat casenku a zoberu nas podla cisla..tak teraz neviem, da sa tam objednat na konkretnu hodinu? to by bolo super, lebo to cakanie je dost narocne s dcerkou..