icon

Detský ortopéd v Bratislave

maktub77
28. mar 2017

Prosim poradili by ste detskeho ortopeda v BA pre 3a pol rocnu dceru, ma nohy do X. Nasla som DR Gajdos, Samekova, Gerincova a Kusin. Skor negativen ako pozitivne, takze neviem kam dalej. Niekto iny este reps. nejake cerstve skusenosti? Dakujem za prispevky

cokololadka
•
28. mar 2017

Ja som bola u dr.Gajdoša,aj teraz sme tam objednaný. Síce sa tam platí 20 eur každé vyšetrenie,ale aspoň vyšetrí poriadne.

mom311
•
28. mar 2017

@maktub77 my sme boli u gajdosa a za mna velka spokojnost s pristupom,vysetrenim aj vysvetlenim pre rodicov. Neplatili sme nic,lebo sme boli v procare,kde si platime rocny poplatok.

sykorkauhliarka
•
28. mar 2017

ja som bola u Kusina...ale to bolo sono bedrovych ..a jeho som aj doporucila znamej ta bola spokojna velmi..

mysha
•
20. máj 2021

Ahojte, prosim vedel by mi niekto odporucit detskeho ortopeda, ktory este berie pacientov, nema cakacie doby vyse pol roka? Hladam pre deti 11, 8 r na ploche nohy a zacinajucu skoliozu. Idealne Petrzalka, Stare mesto, Ruzinov, ale pripadne aj dalej - mozno aj Bratislava okolie, ak sa oplati k nemu dochadzat. SNOP prosim nie – chodili sme tam roky k Dr. Francovej, dnes mi pani na recepcii ponukla jeden termin na september s tym, ze iny do konca tohoto roku nema.
Starsie diskusie som si uz citala, hladam aktualne info. Dakujem.