icon

Koľko znamienok majú deti do dvoch rokov?

3. nov 2025

Ahoj,
nepamatuje si kolik znamenek měly vaše děti do 2 let věku? Nas uz jich má 5 ... díky za odpovědi 🙂

kacena4
3. nov 2025

5 nie je vela, moja mala viacej ale fakt si nepamatam pocet. este sme sa od malicka smiali, ze aka sa strati spoznam ju podla netypicky umiestnenych znamienok

autor
3. nov 2025
@kacena4

5 nie je vela, moja mala viacej ale fakt si nepamatam pocet. este sme sa od malicka smiali, ze aka sa strati spoznam ju podla netypicky umiestnenych znamienok

@kacena4 ok, diky🙂 a kolik je ji tedka?

anonym_09aad2
3. nov 2025

syn mal len jedno od narodenia ale vyzerá to skor ako flak tmavšej pokožky , od 2 rokov sa mu začali robiť a má asi 2-3 , má 3 roky

kacena4
3. nov 2025
@anonym_09aad2

syn mal len jedno od narodenia ale vyzerá to skor ako flak tmavšej pokožky , od 2 rokov sa mu začali robiť a má asi 2-3 , má 3 roky

@anonym_autor teraz 15

ywana1983
3. nov 2025

Ak si dobre pamatam , dcera mala 2 znamienka Teraz ma 4 roky a ma 5 znamienok. Pytala som sa koznej, ale vraj sa to neda ovplyvnit.

andrea2323
3. nov 2025
@ywana1983

Ak si dobre pamatam , dcera mala 2 znamienka Teraz ma 4 roky a ma 5 znamienok. Pytala som sa koznej, ale vraj sa to neda ovplyvnit.

@ywana1983 tak to je veľmi zvláštna kožná.. do istej miery je totiz pocet znamienok geneticky dany ale stale je pre ich pocet rozhodujuce to ako dieta vystavujes slnku. Treba dieta kremovat, pretoze detska pokozka sa najrychlejsie spali, kedze ma malo melaninu.. a vtedy takisto vznikaju znamienka