Koľko znamienok majú vaše dvojročné deti?
Ahoj kolik mají vaše 2lete děti znamenek? Náš ma uz asi 6... přijde mi to hodně, všechny se objevily do 2 let.... jak to je u vás prosím?
Diky
Jedno znamienko a dve take biele skvrny
Jedno malé na stehne.
My sme s mužom dalmatínci a naši chlapci budú tiež 😁
Tiež 2.5 roční bude mať nejakých 7-8. Niektoré presne také isté ako ja. Musím porátať potom 😅
Do 2 rokov ziadne, medzi 2.a 3.rokom sa jej jedno malicke vytvorilo, asi 1x2mm
My máme veľa.
Ja veľa ako matka.
Staršia dcéra má aj pehy. A na rukách a trupe má možno aj 50ks znamienok. Je svetlý typ inak.
Mladšia mala ako 2rocna všade. tvár má čistú doteraz, ale má znamienka na krku, chrbte, rukách aj trupe, ale okolo 3r sa jej začali robiť aj na nohách. Na nohách má možno zo dvadsať, inde som už ani nerátala
Moja v 3,5 r ma tusim 3. Pouzivas dosledne SPFko ked ide von? Neviem, ci je to zle, ked ma znamienka (jasne, chapem v zmysle rizika atd), ony sa budu tvorit stale a najviac v detstve a puberte, ale ak to chces zmiernit a hlavne ochranit uz existujuce, tak spf je cesta.
@terez3334 všimla som si zatiaľ 3
Moja v 3,5 r ma tusim 3. Pouzivas dosledne SPFko ked ide von? Neviem, ci je to zle, ked ma znamienka (jasne, chapem v zmysle rizika atd), ony sa budu tvorit stale a najviac v detstve a puberte, ale ak to chces zmiernit a hlavne ochranit uz existujuce, tak spf je cesta.
@anavixy ano ano, používám.... ale díky 🙂
@terez3334 všimla som si zatiaľ 3
@svokrinjazykmonika v kolika letech prosím?
@terez3334 2roky 8 mesiacov
Dcera bude mat zachvilu rok a ma 4 znamienka. Syn mal tiez do roka uz nejake, nepamatam kolko. Tento rok bude mat 9 rokov a ma ich strasne vela, planujeme buduci rok dat nejake vybrat.
My mame obaja s muzom dost znamienok, takze necudo, ze aj nase deti maju.
ešte by som dodala že aj ja sama mám veľa, hlavne teraz už ako dospelá, aj moja mama mala veľa takže to máme v rodine.
@terez3334
Dcera bude mat zachvilu rok a ma 4 znamienka. Syn mal tiez do roka uz nejake, nepamatam kolko. Tento rok bude mat 9 rokov a ma ich strasne vela, planujeme buduci rok dat nejake vybrat.
My mame obaja s muzom dost znamienok, takze necudo, ze aj nase deti maju.
@diewcatqoo dekuju 🙂
ešte by som dodala že aj ja sama mám veľa, hlavne teraz už ako dospelá, aj moja mama mala veľa takže to máme v rodine.
@terez3334
@svokrinjazykmonika dekuju 🙂

@terez3334 viem o jednom. Ale ani my s muzom vela nemame