Koloidné striebro a liečba nádchy
Baby ake mate skusenosti s liecbou nadchy a pouzivanim koloidneho striebra? Hlavne ma zaujimaju skusenosti v pripadoch, ze Vam bolo vyterom v nosteku nieco zachytene, nasadeny Pamycon, ktory nezabral a hrozili Vam celkove ATB. Vdaka
@spuntikmathiasko nam homeopatika pomahaju na vsetko..nadcha.usi.hrdlo.koza.kasel atd.kombinujem ich s aloe a koloidnym striebrom a morskou solou do nosa. Je potrebne spravne davkovat a verit ze to co davam aj pomoze.
@spuntikmathiasko a preto v lekarni toto nekupujem....shity....to mozes rovno vyhodit, preto ti to nezabera......KS sa nesmie skaldovat v plaste, straca ucinok.....ja kupujem od znameho, co to doma vyraba a ma to certifikovane v sklenej flasi a skladovane v tme.....a vzdy cerstvo urobene....mozem ti posalt IP
@sorciera24 ale ved to co si mi poslala je tie v umelej hmote. Tam dole kde odpisuju na otazky to pise predavajuci. Tak ja uz potom neviem
Naozaj môžem odporučiť first ten je na to ako stvorený a hlavne je to prírodný produkt 🙂
@zoe_a lenze potom je to viac o psychike a nie tom, ci to ucinkuje, nie? Ja som zacala s corizaliou ako tehotna a pomahala, ale dobabrala dutiny a to az po tom co ma na to upozornila kamoska, ze ma taky problem napadlo, ze je to z toho. Sem tam este Stodal kupujem, lepsie povedane kupovala som ako tehotna ale vzdy som musela vybrat ten plus mulerov sirup, akurat na doliecenie nam pomohol. Inak bylinky priamo napr. kasky na bolest hlavy mi zaberaju super, alebo nechtik s mysim chvostom je tiez super na kandidozu.
@851tinka851 na streptokoka? A kde kupujes?
@spuntikmathiasko ano je to aj na streptokoka píšme do správy 🙂
Prosim vas kolko ppm ma mat ten roztok do nosa?Kebo je to rozne aby som neublizila malemu ma 2 roky dakujem.
@ruri mne v lekarni povedali, ze take ako som kupila mozem kvapkat aj som tak robila, ale uz to osobne viac nepouzivam, lebo jedno co mal v nose sme sice znicili, ale dalsie sa nam premnozilo a prehanalo ho z toho.
@spuntikmathiasko dakujem za info
Jfx4oxxfxlx y7
@sorciera24 poprosim aj ja kontakt dakujem
@katka1981 môžem sa opýtať ktore mate konkretne fotku alebo nazov
@superholka77 ja odporúčam stránku koloid.sk, maju tam aj tel kontakt, ochotne poradia v užívaní 👍
@superholka77, zaraba mi znama. Tam rychlo klesa koncentracia. Preto kupujem od nej cerstvo urobene. V pripade potreby, mozem dat kontakt. Jej doverujem
@susily kapucinku aspon 6 tyzdnov, potom pauza a podla vyterov opat, koloidne striebro ma ucinnost podla ppm......aspon 15ppm treba, prestrekuj tak 3-5krat denne, hlavne ma byt uskladnene v sklenenej flasi
@susily idealne je to mat v skle, v palste to straca ucinnost, ja som si dala do flasticky od vincentky ten sprej do nosa a tak prestrekujem....kloktanie je fajn...
davkovanie kapucinky pouzival to, co ej na kapucinke, cize 1kv. na 1kg hmotnosti do 2-3 davok denne, cize ak mas anpr. 60kg, tak si bud das 2krat po 30kv,a lebo 3krat po 20.....pouzivame vzdy toto davkovanie
@sorciera24 viete mi prosim podlat kontakt? dakujeeem
@telly4 odporúčam koloidne striebro Nanomedix , je najvyššej kvality za dobrú cenu.
@telly4 ja roky beriem odtialto: https://www.altermedic.sk/kvapky-a-tinktury/
@sorciera24 a používaš ich do nosa?
@letfenixa ano, na prestrekovanie nosa a kloktanie
@sorciera24 a ktoré presne, prosím ťa, majú tam rôzne. Ďakujem

@zoe_a jedine tie jedny co su na nadchu tusim corizalia aj to mi sposobili to, ze nadcha prestala ale sople ostali zastavene v dutinach