icon

Koloidné striebro a liečba nádchy

spuntikmathiasko
2. feb 2016

Baby ake mate skusenosti s liecbou nadchy a pouzivanim koloidneho striebra? Hlavne ma zaujimaju skusenosti v pripadoch, ze Vam bolo vyterom v nosteku nieco zachytene, nasadeny Pamycon, ktory nezabral a hrozili Vam celkove ATB. Vdaka

spuntikmathiasko
autor
20. feb 2016

@zoe_a jedine tie jedny co su na nadchu tusim corizalia aj to mi sposobili to, ze nadcha prestala ale sople ostali zastavene v dutinach

zoe_a
20. feb 2016

@spuntikmathiasko nam homeopatika pomahaju na vsetko..nadcha.usi.hrdlo.koza.kasel atd.kombinujem ich s aloe a koloidnym striebrom a morskou solou do nosa. Je potrebne spravne davkovat a verit ze to co davam aj pomoze.

sorciera24
20. feb 2016

@spuntikmathiasko a preto v lekarni toto nekupujem....shity....to mozes rovno vyhodit, preto ti to nezabera......KS sa nesmie skaldovat v plaste, straca ucinok.....ja kupujem od znameho, co to doma vyraba a ma to certifikovane v sklenej flasi a skladovane v tme.....a vzdy cerstvo urobene....mozem ti posalt IP

spuntikmathiasko
autor
20. feb 2016

@sorciera24 ale ved to co si mi poslala je tie v umelej hmote. Tam dole kde odpisuju na otazky to pise predavajuci. Tak ja uz potom neviem

851tinka851
20. feb 2016

Naozaj môžem odporučiť first ten je na to ako stvorený a hlavne je to prírodný produkt 🙂

spuntikmathiasko
autor
20. feb 2016

@zoe_a lenze potom je to viac o psychike a nie tom, ci to ucinkuje, nie? Ja som zacala s corizaliou ako tehotna a pomahala, ale dobabrala dutiny a to az po tom co ma na to upozornila kamoska, ze ma taky problem napadlo, ze je to z toho. Sem tam este Stodal kupujem, lepsie povedane kupovala som ako tehotna ale vzdy som musela vybrat ten plus mulerov sirup, akurat na doliecenie nam pomohol. Inak bylinky priamo napr. kasky na bolest hlavy mi zaberaju super, alebo nechtik s mysim chvostom je tiez super na kandidozu.

spuntikmathiasko
autor
20. feb 2016

@851tinka851 na streptokoka? A kde kupujes?

851tinka851
20. feb 2016

@spuntikmathiasko ano je to aj na streptokoka píšme do správy 🙂

ruri
3. jan 2018

Prosim vas kolko ppm ma mat ten roztok do nosa?Kebo je to rozne aby som neublizila malemu ma 2 roky dakujem.

spuntikmathiasko
autor
15. jan 2018

@ruri mne v lekarni povedali, ze take ako som kupila mozem kvapkat aj som tak robila, ale uz to osobne viac nepouzivam, lebo jedno co mal v nose sme sice znicili, ale dalsie sa nam premnozilo a prehanalo ho z toho.

ruri
15. jan 2018

@spuntikmathiasko dakujem za info

zanetka1979
28. júl 2018

Jfx4oxxfxlx y7

adriana89
20. jan 2019

@sorciera24 poprosim aj ja kontakt dakujem

superholka77
23. sep 2019

@katka1981 môžem sa opýtať ktore mate konkretne fotku alebo nazov

tinkajan
23. sep 2019

@superholka77 ja odporúčam stránku koloid.sk, maju tam aj tel kontakt, ochotne poradia v užívaní 👍

katka1981
23. sep 2019

@superholka77, zaraba mi znama. Tam rychlo klesa koncentracia. Preto kupujem od nej cerstvo urobene. V pripade potreby, mozem dat kontakt. Jej doverujem

susily
Odpoveď bola odstránená
sorciera24
23. jan 2020

@susily kapucinku aspon 6 tyzdnov, potom pauza a podla vyterov opat, koloidne striebro ma ucinnost podla ppm......aspon 15ppm treba, prestrekuj tak 3-5krat denne, hlavne ma byt uskladnene v sklenenej flasi

susily
Odpoveď bola odstránená
sorciera24
23. jan 2020

@susily idealne je to mat v skle, v palste to straca ucinnost, ja som si dala do flasticky od vincentky ten sprej do nosa a tak prestrekujem....kloktanie je fajn...
davkovanie kapucinky pouzival to, co ej na kapucinke, cize 1kv. na 1kg hmotnosti do 2-3 davok denne, cize ak mas anpr. 60kg, tak si bud das 2krat po 30kv,a lebo 3krat po 20.....pouzivame vzdy toto davkovanie

vase_zdraviesk
Odpoveď bola odstránená
telly4
29. okt 2022

@katka1981 dobry den prosim vedeli by ste minodporucit konkretne koloidne striebrondlnnosa a oci? dakujeeem

telly4
29. okt 2022

@sorciera24 viete mi prosim podlat kontakt? dakujeeem

katka1981
29. okt 2022

@telly4, znama zaraba a posiela mi postou, mozem vam dat kontakt na nu ak chcete. Mne jej stribro pomohlo na zlateho stafilokoka po 7 rokoch boja som sa ho zbavila. A je za super cenu.

vase_zdraviesk
30. okt 2022

@telly4 odporúčam koloidne striebro Nanomedix , je najvyššej kvality za dobrú cenu.

sorciera24
30. okt 2022
letfenixa
30. okt 2022

@sorciera24 a používaš ich do nosa?

sorciera24
30. okt 2022

@letfenixa ano, na prestrekovanie nosa a kloktanie

telly4
30. okt 2022

@katka1981 dakujem krasne budete zlata aˇnapiste mi prosim do spravy. pekny den

letfenixa