icon

Koloidné striebro na zápal spojiviek

misickaa4
17. dec 2022

Dobry den,

Prosim Vas s ktorym konkretne produktom mate dobre skusenosti na liecbu zapalu spojiviek?

Vdaka

zuzikak
•
17. dec 2022

pre boha prosim len to nepouzivajte. Nie je to schvalene liecivo. Ak ma zapal spojiviek, potrebuje antibioticke kvapky. Nepodcenujte to neschvalenymi a neoverenymi (netestovanymi) kravinami aby ste si este viac neublizili. Koloidne striebro sa pouziva v zdravotnictve pri popaleninach na kozu - vobec nie na sliznice.

lucik194
•
17. dec 2022

atb kvapky, su lokalne netreba sa bat

misickaa4
autor
•
17. dec 2022

@lucik194 uz uzival...a dlho...

19gemini89
•
17. dec 2022

Oftalmoframykoin ale neviem ci nie je stale vypadok. Dcera mala nedavno zapal a nemali, davali sme aspon oftalmoseptonex ,pomohlo

3petka
•
17. dec 2022

@misickaa4 tak ja som mala pred pár mesiacmi. Kvapky a ani maste antibioticke mi nepomáhali. Nato som zistila že som tehotná, pomohli mi výplachy so solnym roztokom a harmancekovym roztokom. Striedala som

3nikus30
•
18. dec 2022

@misickaa4 nám pediatricka vypisala tobradex-kortikosteriodovy-antibioticky krem,no nepouzila som ho. Skusili sme prirodne a podarilo sa. Spravila som odvar z ocianky a umyli sme tym oci a potom som namocila vatove tamponiky do caju a oddychovala takto so zatvorenymi ockami. +sme pouzili sprej M33+ tiez tym istym sposobom a zapal sa krasne stiahol.

misickaa4
autor
•
18. dec 2022

@3nikus30 ten sprej mate od medveda?

3nikus30
•
18. dec 2022

@misickaa4 áno

misickaa4
autor
•
18. dec 2022

@3nikus30 a ste s nim spokojna?

3nikus30
•
18. dec 2022

@misickaa4 nám už veľakrát pomohol,používame pravidelne. Dcérke pred a po skolke striekam do ust,ale uz som dala aj do nosa a teraz na oci.

misickaa4
autor
•
18. dec 2022

@3nikus30 a mate aj ine produkty od neho?

3nikus30
•
19. dec 2022

@misickaa4 áno máme. Čistý nos teraz používame pravidelne na preplachy a D3 každý deň. Ale mám v zásobe viac vecí keby sme potrebovali ako kvercetín,forimun,laktoferín,probiotiká šťastné bruško a prázdne črievko,vitamín C fosfolipid, b komplex a horčík. Ale toto všetko my nepoužívame stále,lebo moje detičky sú na zelených potravinách,tak nepotrebujú vitamíny takou formou dopĺňať,len žijeme v dobe akej žijeme tak som radšej pripravená na všetko. Čo majú ešte pravidelne to sú omegy,ale inej značky.

misickaa4
autor
•
20. dec 2022

@3nikus30 a ako pouzivate cisty nostek na preplachy prosim?

3nikus30
•
21. dec 2022

@misickaa4 poslala som do správy,daj vedieť či je to čitateľné

misickaa4
autor
•
21. dec 2022

@3nikus30 ano mam , pekne dakujem