Kontagiózne bradavice alebo molusky - liečba
Ahojte mamičky, chcem sa opýtat, či Ste si tiež prešli kožnou chorobou zvanou Molusky? ak áno ako Ste sa ich čo najrýchlejšie zbavili? Moja dcérka ich má čoraz viacej, kožná jej ich už dva krát vyberala takou lyžičkou, ale kedže dcérka má velmi suchú pokožku a neustále sa škriabe sama si ich prenáša z miesta na miesto...natieram jej ich Betadinom, a v lekárni som kupila tri druhy homeopatik...no zatial len čakame. Dakujem
7. den davame sirup Multi Imun, 4. den natierame 100% cisty olej cajovnika australskeho od Dr. Muller Pharma 2x do dna a uz zacinaju vysychat, tie najmensie sa uz stratili a nerobia sa nove. Takze odporucam najskor skusit prirodnu liecbu
Milá Bianka prežila som so svojím synom pred rokom to isté tak viem pochopiť rodič čo to je. Vyskúšala som všeličo vypalovnie ,homeopatiká vodičky z Rakúzka. U nás nie je nič ani v lekárni ani u lekárov. Skúšala som jablčný ocot,cesnak. Už raz som našla na jednej americkej stránke krém Conzerol. Stálo ma to asi 60-70eur aj s poštovným z Ameriky presne si nepamätám. Prišlo mi to asi za týždeň. No poviem Vám ak by som to skôr našla vôbec by som toľko peňazí a námahy neinvestovala. Na tie novoobjavujúce tento krém zaberal veľmi dobre, tie staré zasušené som musela dať vypáliť.Môj syn a tváril pri tom statočne naraz to všetko nešlo a tak si už na to zvykol že už to bral ako samozrejmosť. Je to veľmi čierna masť nejde vyprať ale stálo to za to. Tak Vám svoje skúsenosti odovzdávam len by som bola veľmi rada aby to pomohlo aj Vám.
@ostenka len som natierala a mozno tak mesiac... ale teraz to po malej chytil aj syn...natierame a zatial sa rozsiruju...muz ma taku teoriu ze treba znicit tu prvu - hlavnu bradavicu a potom aj ostatne zmiznu...tak neviem. Zatial natierame kazdy vecer a uvidime... 🙂 ale uz to beriem sportovo, zvysila som aj vitaminy - C a D, je to podla mna aj vec imunity
Ahojte. Prispejem aj našou skúsenosťou. Výše pol roka sme sa nevedeli u syna molusiek zbaviť a asi pred dvoma mesiacmi som mu ich začala potierať verumalom, dávala som mu homeopatiká dulcamara 9ch a imunoglukán. Verumal som potierala zhruba každý druhý večer, vytvorili sa chrasty a ak boli velmi začerveňané, potrela som framikoinovou masťou. Dulcamara som dávala 5 guličiek 2x denne a imunoglukán skoro každé ráno (občas sme zabudli...) cca mesiac a pol (dva) a máme od nich pokoj. Pekne sa to vyhojilo a po nových nie je ani stopa. Tak snáď niekomu tiež pomôže naša skúsenosť. Pekný deň prajem.
@martina833 ahoj..chcem sa spýtať..zbavili ste sa tých molusiek?..malá to má teraz..no malá..14 ročná..asi kdesi to chytila..v aquaparku..vyškrábali jej to...tak neviem čo jej mám ešte nasadiť..dala nám len nejaké dva kremy nato..a sledovať..či sa ešte nejaká neobjaví...
@mattuliatko30 ano uplne sme sa ich zbavili, trvalo to niekolko mesiacov, ale pekne postupne mizli, bez bolesti, bez placu... davali sme len ten olej, vzdy som si trosku odliala a tak natierala
@mattuliatko30 no ja som natierala s ichtylovou mastickou a pomohlo
Ahojte my sme molusky najskôr boli prasknúť na kožnom. Potom sa nám ešte viacej objavili na telíčku. Zrazu ich mal okolo 15. Niektoré sa mu začali aj zapaľovať. Vyzeralo to hrozne. Pani doktorka nám povedala,že bolo by dobré posilniť imunitu a odporučila nás na alergológiu. Na jeseň som ako prevenciu a na posilnenie imunity začala dávať ArkoDefenses a hneď po prvej sérii dávok sa nám začali molusky strácať. Z alergológie som sa aj odhlásila. Tak sa tešíme,že sme sa vyhli bolestivému praskaniu molusiek na kožnom a odbere krvi na alergológii. Dúfam, že aj Vám liek zaberie tak ako nám a budete sa tešiť z čistého telíčka vášho drobca
Ahojte, my sme s moluskami bojovali asi dva roky. Vyskusali sme mozne i nemozne, zoskrabovanie, vypalovanie laserom, vytlacanie. Masticky, vodicky atd. Co nam pomohlo, bola kombinacia homeopatickych guliciek a krem Spirularin VS. Je to mala tuba za cca15-18€,ale nam pomohol. Alebo sa uz za tie dva roky s nimi telo vysporiadalo same. Inak po kupeli sli celkomlahucko vytlacit. Najprv potriet dezinfekciou, vytlacit a hned vydezinfikovat.
Dakujem dufam ze rychlo zmiznu..mam strach ze my ju nebudu chciet v škôlke o
@evanagyova ahoj, kolko davok ste vyuzivali.. moja ma len 2 roky a arko je urcene od 3 rokov :-/
pridavam moju skusenost, vyskusala som snad vsetko mozne co tu pisu ale nakoniec pomohlo len to drasticke vytlacenie, okamzita dezinfekcia betadinom a nasledne som to este natrela gafrovou mastou a zalepila naplastou aby to nedychalo aspon 24h a vsetky takto postupne zakapali, maly mal 4 roky a naraz zvladol 3-6 molusiek vytlacit,mal ich vyse 30 a nastastie odvtedy ma pokoj cca pol roka uz
ak je velmi mala tak len krv ale taka sa uvycajne vratila, tie ostatne mali taky bíely tvrdy tvaroh, ten treba cely nechtami akoby vystiknut, zial je to bolestive. A ten jablcny pcot nam tiez nepomohol len spalil skaredo kozu okolo
no u nas nepomohlo znicit len najvacsiu, naozaj som uplacanim vselijako musela kazdy vecer pred spanim vytlacit kazdu jednu,trvalo to niekolko dni kym sme znicili aj poslednu, obcas sa mu niektore hrozne zapalili a zatvrdli a bolelo ho to,takze tiez sa toho chcel zbavit, snazila som sa odputat pozornost rozpravkou na mobile ale casto si aj poplakal, bohuzial je to svinstvo a drzi sa to ako kliest. Dohodnite sa vzdy s nou kolko max urobite v jeden vecer a ak vydrzi ze dostane nejaku odmenu
drzim palce aby to islo aj inak
baby , ked sa vam už robili chrasty z molusky bol to už dobrý signal, že sa stratia??
@ejkapod ahoj, mojej sa velmi najvacsia moluska zapalila, po tom ako sme prisli od mora... v priebehu 2 tyzdnov sa jej spravila a dnes praskla. Vela krvi v tom bolo. Dam info o par dni co sa s nou deje. Uz tyzden berie linex a dnes mala 3. davku arkodefenses tak neviem ci to nejako suvisi.

@mirkita
A ako dlho ste to natierali? A robila si aj nieco ine? Nejako ich prepichavala, zalepovala si to s tou gafrovou mastou.? Asi to opat skusim, nech uz mame pokoj🙂 snad sa toho jedneho dna aj zbavime😒