Kontagiózne bradavice alebo molusky - liečba
Ahojte mamičky, chcem sa opýtat, či Ste si tiež prešli kožnou chorobou zvanou Molusky? ak áno ako Ste sa ich čo najrýchlejšie zbavili? Moja dcérka ich má čoraz viacej, kožná jej ich už dva krát vyberala takou lyžičkou, ale kedže dcérka má velmi suchú pokožku a neustále sa škriabe sama si ich prenáša z miesta na miesto...natieram jej ich Betadinom, a v lekárni som kupila tri druhy homeopatik...no zatial len čakame. Dakujem
@elizita ja som vsadila na klasickú homeopatiu, to je jeden liek v jednom čase....dcéra zobrala 3 x 1 po hodine prvý deň, ďalšiu guličku za 2 týždne, ďalšiu zase za 2 týždne... teraz 1 za mesiac... a ona to má ako konštitučnú liečbu, čiže tým istým liekom liečim aj keď je prechladnutá, alebo ide na ňu nejaká chripka apod. a boli sme od novembra bez lekára a bez antibiotík... zvyčajne cca 2 dni doma + víkend a ide do škôlky
ja som zjedla 1 x1 guličku a do 2 mesiacov som mala bradavice z ruk cca 10 ks preč... viac som nebrala...
@elizita ja čo mám skúsenosti, keď sa do 2 mesiacov nič nezlepší tak sa hľadá iný liek... ale ono je viac smerov homeopatie... ja som si najprv o tom dosť veľa naštudovala, čo sa dalo nájsť na internete a rozhodla som sa pre klasickú homeopatiu...a to je princíp 1 liek v danom čase....
@ejka1288 len fenistilom
Baby tym Betadinom ako potrierate?? Davate na vatu a tak.A ked nemam sterilnu ihlu mozem aj inu pouzit ci eadvej nie? A len potret bez prepichovania??
Ahojte. My sme na molusky vyskusali uplne vsetko co sa dalo a stale nic, len sa zvacsovali az dozrievali... nakoniec prislo leto a isli sme k moru a tam sme zistili ze ked je vela vo vode, moluska sa zvacsi, sama praskne a krasne sa da vybrat to jadierko ked je rozmocena. takze bol potom co najviac vo vode - aj tuto v jazere, az sme postupne povyberali uplne vsekty a bol koniec. mal ich strasne vela, desiatky...
Moj syn mal dlho 2 molusky, netusila som co to ma. Snazila som sa mu ten pupacik aj par krat vytlacit, lebo mal bielu hlavicku. Dlho sa nic nemenilo. Potom sme sli kvoli inemu ku koznej a ta mi povedala ze su to molusky. Dala nam vodicku molusk. Maleho to stipalo a zrazu sa zacali molusky neiveritelne rozsirovat. Nechcel si to natierat, plakal, molusky sa sirili, tak som skusila homeo a zabrali. Mozno to trvalo dlhsie kym vsetky ustupili a urcite pomohlo homeo...
@mnopq
Ahoj. Moj 3rocny syncek ma tiez tie molusky. Kozna nam doporucila molusk,ale maly mi vrieska,kope,place ze ho to velmi pali az sa z toho pocural. Uz si to nechce vobec dat a hned ako to vidi uteka a boji sa. Ako ste to zvladli vy? Neda sa to nejak inak aby to nak nepalilo-nebolelo? Dakujem za radu
Ahojte tak uspesne sme sa zbavili molusiek....Davala som molusan masticku a cajovnikovy olej...trvalo to dlhsie ale malu nic nebolelo a krasne vsetky zmizli...este sme brali imunoglukan a probiotika na 20dni aby sa aj crevo precistilo...Ci nam toto vsetko ktomu pomohlo neviem ale som rada ze su prec.Drzim vam palce
@katarinadominik podla mna nie
@elizita aj ja myslim ze to nebudu oni. V strede by bolo take biele.😉
@elizita uvidis ci sa jej budu roznasat dalej. Skus fenistil gel ak sa stratia tak su to stipance🙂
@katy31 vyzerá to ako moluska. dcéra ich mala. najskôr jej to vyberali na kožnom, ale tam vrieskala od bolesti, tak som s nimi bojovala doma. ak potrebuješ poradiť, môžem Ti napísať do IP ako sme sa ich zbavili.
@olivinka11 bola by som velmi rada, maly ma zatial.jednu na ruke
@miska25 Ahoj, môžem sa opýtať za aký čas po natieraní toho krému to zabralo? Ja som ho dnes kúpila v Tescu.
@77katarina ahoj, asi tak do 2týždňov.
@miska25 ďfakujem za odpoveď
@olivinka11 Ahoj.Chcela by som poradit co vam zabralo na molusky. My s nimi bojujeme uz 5 mesiacov. Pouzivali sme jablcny ocot,cesnak,molusan gel,a teraz pouzivame Emolux na vypalovanie.K tomu lieky na imunitu a stale ich ma vela cca 30.Kozna nam to zmrazovala dusikom a tiez to nepomohlo. Dakujem za odpoved a radu
@katy31 Ahoj.Potrebovala by som poradit ako ste bojovali s moluskami.My ich mame uz 5 mesiacov a nic nepomaha.dakujem za odpoved
0
Odpovedz
Ahoj.Potrebovala by som poradit ako ste bojovali s moluskami.My ich mame uz 5 mesiacov a nic nepomaha.dakujem za odpoved
0
Odpovedz
@katy31 Ahoj.Chcela by som poradit co vam zabralo na molusky. My s nimi bojujeme uz 5 mesiacov. Pouzivali sme jablcny ocot,cesnak,molusan gel,a teraz pouzivame Emolux na vypalovanie.K tomu lieky na imunitu a stale ich ma vela cca 30.Kozna nam to zmrazovala dusikom a tiez to nepomohlo. Dakujem za odpoved a radu

@danielitta6 ďakujem to si ma trochu ukľudnila ...a čím natieras tie stipance?